Vural Çelik'e Gözyaşları İçinde Veda! Eski Dostlarının Eksikliği Dikkat Çekti

Ünlü oyuncu Vural Çelik, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vural Çelik'in Cenazesine Gülse Birsel ve Ata Demirer’in katılmaması eleştiri toplarken, dostları gözyaşları içinde veda etti.

Vural Çelik'e Gözyaşları İçinde Veda! Eski Dostlarının Eksikliği Dikkat Çekti

İstanbul Üsküdar’da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü oyuncu Vural Çelik, sevenleri tarafından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Bir dönem Avrupa Yakası ve Seksenler gibi popüler yapımlarda yer alan Çelik’in cenazesinde, dikkat çeken bir eksiklik vardı: Eski rol arkadaşları Gülse Birsel ve Ata Demirer’in yokluğu...

Çelik’e Veda Töreninde Eski Dostları Yanındaydı

51 yaşında hayata veda eden Vural Çelik’in cenaze namazı, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılındı. Taziyeleri kabul eden isimler arasında oyuncunun annesi Cemile Çelik ve ablası Kadriye Güzeloğlu vardı. Törende birçok ünlü isim hazır bulunurken, Çelik’in eski rol arkadaşları Gülse Birsel ve Ata Demirer'in katılmaması sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

Gülse Birsel ve Ata Demirer Çelenk Gönderdi

Cenazeye katılmayan Birsel ve Demirer, çelenk göndererek veda etmeyi tercih etti. Demirer, sosyal medya hesabından da "Çok erken bir veda. Ailesine sabır diliyorum. Nur içinde yat kardeşim" sözleriyle acısını paylaştı. Gülse Birsel de duygularını şu sözlerle ifade etti: "Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz."

Yapımcı Birol Güven: “Vural’ın Enerjisi Farklıydı”

Çelik’in cenazesine katılan isimlerden yapımcı ve yönetmen Birol Güven, ünlü oyuncuyla olan dostluğunu dile getirerek, “Vural, enerjisi çok yüksek bir insandı. Onunla birlikte bir projeye başlayacaktık ama nasip olmadı” dedi. Çelik’in ekonomik zorluk yaşadığı iddialarını da yalanlayan Güven, “Sosyal medyada çıkan haberler doğru değil. Vural, yalnızca videolarında şaka yapıyordu” diye ekledi.

“Sektör Zor; Yalnız Bir İnsandı”

Yakın dostları arasında yer alan oyuncu Yavuz Seçkin, Çelik’in dost canlısı ve samimi karakterine vurgu yaparak, “Ailemden birini kaybetmiş gibiyim. Sektörde çok dostunuz var sanıyorsunuz ama yalnızlık da bir gerçek,” dedi. Sektörün zorluklarından bahsederken, Çelik’in içine kapanık ve yalnız bir yapıda olduğunu belirtti.

Komedi Dünyasının Sevilen İsmi Anılıyor

Sosyal medyada, Çelik’in mizahi karakteri ve neşesiyle tanındığı vurgulandı. Oyuncu arkadaşları Begüm Öner ve Sarp Apak, Çelik’in neşesi ve enerjisiyle her zaman setleri renklendirdiğini söyledi. Çelik’in dostlarından Şoray Uzun, ünlü oyuncunun hayat dolu ancak içine kapanık bir karakter olduğunu belirterek, "Bu biraz komedi oyuncularının kaderi gibi," dedi.

Vural Çelik’in Gülse Birsel’e Kırgın Ayrılığı

Özellikle Avrupa Yakası’ndaki rolüyle geniş bir hayran kitlesi kazanan Çelik, diziden kırgın ayrıldığını dile getirmişti. Bir röportajında, dizinin senaristi Gülse Birsel’e teşekkür etmek istemediğini söylemiş ve eleştirilerini açıkça dile getirmişti. Bu durum, Birsel’in cenazeye katılmamasıyla yeniden gündeme geldi.

“Her Anı Mizah Dolu Bir İnsandı”

Birçok kişiyi güldüren ama iç dünyasında yalnız kalan Vural Çelik, cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı'nda defnedildi. Mizah dolu yaşamını noktalayan Çelik’e dostları tarafından veda edilirken, eksikliği herkesin yüreğinde bir boşluk yarattı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ankara'da trafik kazasında hayatını kaybeden Mutluhan Asiler'in cenazesi toprağa verildi.
3. Sayfa

Ankara'da trafik kazasında hayatını kaybeden Mutluhan Asiler'in cenazesi toprağa verildi.

Ankara'da seyir halindeki aracın elektrikli scooter'a çarpması sonucu hayatını kaybeden Mutluhan Asiler'in cenazesi toprağa verildi. Detaylar haberimizde..

 Fahrettin Altun'un acı günü
Bölgesel

Fahrettin Altun'un acı günü

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kocaeli'de yaşayan 75 yaşındaki teyzesi hayatını kaybetti. Altun, cenaze namazına katılarak taziyeleri kabul etti.

Antalya'da silahla vurularak öldürülen adamın cenazesi abisi tarafından teslim alındı
Bölgesel

Antalya'da silahla vurularak öldürülen adamın cenazesi abisi tarafından teslim alındı

Karşılaştıkları düğünde eski Serik Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım tarafından silahla vurularak öldürülen eski Serik Belediye Meclis Üyesi Hasan Ali Tuncer’in cenazesi (40) Adli Tıp Kurumu’nda ki işlemlerinin ardından abisi tarafından teslim alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Mehmet Doğan’ın cenazesine katıldı
Yaşam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Mehmet Doğan’ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu Başkanı Mehmet Doğan'ın cenaze törenine katıldı. Detaylar haberimizde...

 Yüksekova'da bir otelde ölü bulunan Başkan Sadioğlu son yolculuğuna uğurlandı
Yaşam

Yüksekova'da bir otelde ölü bulunan Başkan Sadioğlu son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir otelde ölü bulunan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, Karşıyaka Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Detaylar haberimizde...

Bakan Uraloğlu Eyüpsultan'da cenaze törenine katıldı
Bölgesel

Bakan Uraloğlu Eyüpsultan'da cenaze törenine katıldı

Genel Müdürü Ümit Önal'ın babası Bekir Önal'ın Eyüp Sultan Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.