Türkiyenin her ilinden hareket eden binlerce insan, yarın sabah buluşacak. Böylece partinin kuruluş bildirgesi açıklanacak.
Yavuz Ağıralioğlu’nun partisinin Denizli Kurucu İl Başkanı Demet Özkan Değirmenci, konuyla ilgili olarak Denizli’de partiye yoğun bir talep olduğunu belirtti. Yarın Denizli’den Ankara'ya yaklaşık 5 otobüs ve 60 kişisel araçla gideceklerini, bu sayının toplamda yaklaşık 600 kişi ve daha fazla olabileceğini ifade etti.
Ankara’daki toplam katılımın 45-50 bin kişiye varabileceğini söyleyen Demet Özkan Değirmenci, “Yarın Ankara’da Türkiye mozağini göreceğiz, heyecanlıyız” dedi
Diyanet işleri Başkanı Ali Erbaş, cami açılışı için geldiği Denizli’de eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından verilen yemekte vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı. yaya Nail Subaşı’na (75) hastanede hayatını kaybetti
Denizli’nin Tavas ilçesinde yangında harabeye dönen bağ evinin enkazından tamamen yanmış bir kadın cesedi çıkartıldı. Jandarma ekipleri şüpheli yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
son dakika Denizli'nin Sarayköy ilçesinde şehirlerarası yolcu taşıyan otobüsün tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otobüsteki yolculardan Bulgaristan uyruklu 1 kişi öldü, 3'ü ağır 20 kişi de yaralandı.
Denizli’de tüketicilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak şekilde faaliyet gösterdiği tespit edilen 2 işletme hakkında suç duyurusunda bulunuldu. 5 işletmenin faaliyetinin durdurulduğu denetimlerde, ürünlerinde taklit-tağşiş yapıldığı belirlenen 3 işletme Bakanlığa bildirildi.
Denizli’de annesi işe gittikten sonra evden ayrılan 15 yaşındaki Cerensu’dan 4 gündür haber alınamıyor.
Yorumlar (0)