Burdur’un Ağlasun ilçesine bağlı Yeşilbaş Köyü’nde uzun süredir beklenen doğal gaz çalışmaları nihayet tamamlandı. Köy sakinleri, yıllardır hayalini kurdukları hizmete kavuştular.
Yeşilbaş Köyü, son altı aydır devam eden titiz çalışmalar, nihayet sona erdi. Köy halkı, bu gelişme ile kış aylarının yaklaştığı bugünlerde doğal gazın kullanıma hazır hale gelmesiyle birlikte evler artık daha temiz ve ekonomik bir enerji kaynağına sahip olacak.
Yeşilbaş Köyü Muhtarı Ali Koçer, doğal gaz çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“6 aydır süren doğal gaz çalışmalarında son noktaya geldik. Köylümün en büyük hayallerinden biri gerçekleşti. Artık köyümüz daha modern ve rahat bir yaşam standardına kavuştu.”
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, doğalgaz sürecinin hızlanması için kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Detaylar için tıklayın!
MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, Torosgaz Burdur İl Müdürü Harun Yeşil’i ziyaret etti. Altınyayla ve Çeltikçi ilçelerine doğalgaz yatırımı 2025’te başlıyor! Detaylar haberimizde.
Yeşilova Belediyesi, 627 bin TL’lik yatırımla belediye binası, düğün salonu ve öğrenci yurdunu doğalgaza dönüştürdü. İşte detaylar!
Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, doğalgazın planlanan tarihten önce ilçeye geleceğini duyurdu. İşte müjdeli haberin detayları!
Artan doğalgaz maliyetlerini unutun! Uzmanların önerdiği fanlı ısıtıcı ile daha az fatura ödeyip daha çok ısının. Fanlı ısıtıcı, düşük enerji tüketimi ve güvenilir performansıyla hem cebinizi hem de çevreyi koruyor.
Burdur’un Altınyayla ilçesi, doğalgaz konforuyla buluşuyor! Belediye Başkanı Selen Kınalı, doğalgaz projesine destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ve yerel temsilcilere teşekkür ederek, projenin ekonomik ve çevresel katkılarına dikkat çekti.
Yorumlar (0)