AFAD Serik’te
AFAD Genel Müdürü Ergin ve beraberindekiler Serik’te incelemelerde bulundu.
Son 24 saatte 125,7 kilogram yağışla Türkiye genelinde en fazla yağış alan ikinci merkez olan Serik'te sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Antalya'da 'turuncu' kod uyarısı yapılan 6 ilçeden Serik'te sabah şiddetlenen yağış nedeniyle bazı caddelerde su birikintisi oluştu, iş yerlerini su bastı.
Serik’e gelen AFAD Genel Müdürü Sadi Ergin, beraberindekiler; DSİ Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, AFAD İl Müdürü Necmi Erçin, Serik Kaymakamı Cemal Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Söker, Ak Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Alkan ile birlikte Serik, Belek, Kadriye ve Boğazkent Mahallerinde incelemelerde bulundular.
Antalya’da görüşme için adliyeye gelen bir kişi, adliyeye girerken araç içerisinde bıraktığı arkadaşı Zekeriya Yalçın 'ı 1 saat sonra ölü halde buldu.
Antalya'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan toz taşınımı görüş mesafesini düşürdü. Konyaaltı Sahili ve Beydağları zor gürüldü. Toz taşınımının önümüzdeki 2 gün boyunca artarak devam edeceği öğrenildi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yolcu minibüsünün otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında minibüste bulunan 2'si Alman turist olmak üzere 3 yolcu yaralandı.
Antalya'da yaşayan Rabia Gürler ve Müberra Aktürk Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil edecek. Genç sporcuların hedefi bilek güreşinde Dünya Şampiyonu olmak.
Antalya'da direksiyonu kilitlenen ve yaklaşık 50 metre ağaçları yıkarak refüjde ilerleyen otobüs yol tabelasına çarparak durabildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Moskova Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (MITT) Kemer’in tanıtımını yapıyor.
Yorumlar (0)