Ankara Mamak'lı Kadınlar Dikkat

ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR" Mamak Belediyesi meme kanserine karşı farkındalık yaratmak ve hastalıkla etkin bir mücadele yürütmek amacıyla kadın devamı haberimizde

Mamaklı kadınlar dikkat!
ERKEN TEŞHİS EDİN
Mamak Belediyesi Meme Kanserine Dikkat Çekiyor.

Kadın çalışanlar için bilgilendirme broşürü dağıttı.

Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında belediye personeline bilgilendirme broşürü dağıttı. “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” boyunca hastalık hakkında bilgilendirici toplantı ve seminerler de düzenleyecek olan Mamak Belediyesi, meme kanserine karşı farkındalık yaratmayı hedefliyor.
“ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR"
Mamak Belediyesi meme kanserine karşı farkındalık yaratmak ve hastalıkla etkin bir mücadele yürütmek amacıyla kadın personellerine bilgilendirme broşürleri dağıttı. Meme kanseri, kadınlarda en sık rastlanan kanser türlerinden biri olmasına rağmen, erken teşhis sayesinde tedavi edilme şansı oldukça yüksek bir hastalık. Bu nedenle, “1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı” boyunca, kadınların düzenli olarak muayene olmaları, hastalığın ilerlemeden tespit edilmesi ve müdahale edilmesi için büyük önem taşıyor.
KURDELE DAĞITTILAR
Mamak Belediyesi meme kanserine dikkat çekmek, erken teşhisin önemini vurgulamak ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla kadın çalışanlarına ve vatandaşlara pembe kurdele taktı. Pembe kurdele meme kanseriyle mücadelede önemli bir sembol. Hastalığa dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla ünlü isimler ve sosyal medya platformları da bu farkındalık çalışmalarına destek vererek daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor. Mamak Belediyesi bu kapsamda “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” boyunca hastalığa farkındalık yaratmak için seminerler düzenleyecek. Ekim Ayı boyunca, meme kanserine karşı bilinçlenmek ve önlem almak adına herkesin sağlık taramalarını yaptırması ve meme kanseri farkındalığını yayması büyük önem taşıyor. Erken teşhis, hayat kurtarır!

Mamak BelediyesiMeme kanseriAnkara son dakikaMamak son dakikaTürkiyeAnkaraMamak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.