Başkan Ümit Uysal Avrupa Kentler Konferansında

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Danimarka Aalborg'ta düzenlenen Avrupa Sürdürülebilir Kentler Konferansı’na katıldı

Danimarka Aalborg'ta düzenlenen Avrupa Sürdürülebilir Kentler Konferansı’na katılarak sürdürülebilir gelecek ve iklim değişikliğiyle mücadele konusunda yaptığımız çalışmaları ve çözüm önerilerimizi paylaştık. Muratpaşa olarak yerel yönetimlerin ve şehirlerin sürdürülebilirlik alanındaki deneyimlerini paylaşmalarını, ortak sorunlara çözümler geliştirmelerini ve iklim değişikliğiyle mücadelede daha güçlü iş birlikleri kurmalarını destekliyoruz. Yalnızca bölgemizde değil, küresel ölçekte de daha sürdürülebilir ve yaşanabilir bir gelecek için iş birliği yapmaya devam edeceğiz.

Modern Türkiye'mizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefi doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti her zaman yüzünü uygarlıktan yana dönmüştür. Cumhuriyeti'mizin yeni yeri de uygarlığın bir parçası olmaktır. Bu vizyon doğrultusunda, bilim, teknoloji ve demokrasi alanında sürekli gelişerek, daha güçlü ve sürdürülebilir bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz.

Muratpaşa Belediye BaşkanıÜmit UysalKonferansAvrupaTürkiyeAntalyaMuratpaşa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.