Burdur’da Üretken Bir Nesil Yetişiyor

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, USO Anadolu Lisesi'nde düzenlenen BAKA Şenliğine katılarak, atölye çalışmalarıyla üretilen ürünleri inceledi. Şenlikte kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de yer aldı.

VALİ BİLGİHAN BURDUR'DA ÜRETKEN BİR NESİL YETİŞİYOR PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN BAKA ŞENLİĞİNE KATILDI

Valimiz Sayın Tülay Baydar Bilgihan, USO Anadolu Lisesinde; Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının desteklediği (BAKA) 2023 Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programına dahil (SOGEP) Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen "Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor" Projesi kapsamında ilimiz genelinde kurulumu tamamlanan 7 Atölyedeki ürün ve etkinliklerin sergilendiği BAKA Şenliğine katıldı.

Vali Bilgihan, açılış sonrası proje kapsamında kurulan atölyelerdeki çalışma sonucu tasarlanan ürünlerin sergilendiği standları gezerek ürün sahipleri ve proje sorumlularından bilgi aldı.

BAKA Şenliğine başta Vali Tülay Baydar Bilgihan olmak üzere İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler yer aldı.

üretkennesilTülay Baydar BilgihanTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.