BUTSO Başkanı Yusuf Keyik’ten Burdur’a yeni atanan müdürlere ziyaret

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik ve yönetim kurulu üyeleri, Burdur'a yeni atanan İl Emniyet Müdürü, İl Genel Meclisi Başkanı, KÖY KOOP Başkanı ve İl Defterdarı ile bir araya gelerek işbirliği ve koordinasyon mesajı verdiler.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri bir dizi ziyaretlerde bulunarak, Burdur'a yeni atanan müdürlere ve başkanlarla bir araya geldiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, ziyaretlerinde sosyoekonomik konularda her zaman olduğu gibi tüm kurum ve kuruluşlarla koordinasyon ve işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerinin programının ilk bölümünde Burdur'a yeni atanan İl Emniyet Müdürü Ahmet KURT makamında ziyaret edildi. İl Emniyet Müdürü KURT'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Yusuf KEYİK, Burdur'un, Türkiye'de güvenli kentler arasında bulunduğunu, asayiş olaylarının çözüme kavuşturulduğu bir kent olduğunu belirtti.

İl Genel Meclisi Başkanı Levent TOKMAKER'le İl Genel Meclisi Başkanlığında bir araya gelerek devam eden programda her iki kurumun ortaklaşa planlamaları görüşüldü. Başkan Yusuf KEYİK, Meclis Başkanı Levent TOKMAKER'e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretin üçüncü bölümünde ise KÖY KOOP Başkanı Muzaffer MACİT ve beraberindeki yöneticilerle görüşüldü. BUTSO Yönetimi, Burdur'un aynı zamanda bir tarım ve hayvancılık kenti olmasından dolayı köylerin ve üreticilerin ayrı bir önem teşkil ettiğini kaydederek, Başkan MACİT'le koordinasyona hazır bulunduklarını belirttiler ve kendisine başkanlık görevinde başarı ve kolaylıklar dilediler.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nın programının son bölümünde İl Defterdarı Ferhat Tayfun ZORLU makamında ziyaret edildi. Defterdar ZORLU ile BUTSO Yönetiminin yaptığı görüşmede verginin önemine dikkat çekildi. Mükelleflerin ödediği vergi oranları etraflıca ele alındı. Başkan Yusuf KEYİK, Defterdar Ferhat Tayfun ZORLU'ya da Burdur'daki görevinde başarı temennisinde bulundu.

 

Ziyaretler hakkında değerlendirme yapan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, programlarında kendilerine gösterilen ilgiden ve ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Programlarda BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK'e BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali DALDAL, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan YORAN, Hurşit ÇETİN, Orhan ÇİÇEK, Barış ULUHAN ve İzzet GEÇER de eşlik ettiler.

BUTSOYusuf KeyikTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.