Orman yolu şart! Bucak'taki çalışmalar yerinde incelendi

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, orman yollarının yangınla mücadele ve korunma için önemini vurguladı. Bucak Orman İşletme Müdürlüğü'nde yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, orman yollarının önemine dikkat çekildi. Ormanların etkin korunması ve olası yangınlara hızlı müdahale edilebilmesi için orman yollarının yapım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği belirtildi.

Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Keser, Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Aktaş, Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy ve teknik personelin katılımıyla Bucak Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde yürütülen orman yolu yapım çalışmaları incelendi. Yapılan incelemelerin ardından heyet, Pamucak İlk Müdahale Ekibini ziyaret edilerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Orman yollarının yapımı, yangınla mücadele ve ormanların korunması için büyük bir önem taşıyor. Bu yollar, yangın anında ekiplerin hızlı ve etkili müdahale edebilmesini sağlarken, aynı zamanda orman alanlarının daha iyi denetlenmesine de imkan tanıyor.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, orman yollarının yapım çalışmalarının devam edeceğini ve bu konuda gerekli tüm önlemlerin alınacağını belirterek, "Ormanlarımızı korumak ve yangınlara karşı daha etkin müdahale edebilmek için orman yolları yapım çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bucak Orman İşletme Müdürlüğü'nde yapılan incelemelerde de gördüğümüz gibi, teknik personelimiz büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor" ifadelerine yer verdi.

orman yoluBucak Orman İşletme MüdürlüğüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.