Saniye Caran, Kırkpınar ikincisi Mustafa Taş’ı ağırladı

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan ikincisi olan Mustafa Taş’ı makamında ağırladı. Başarılarıyla gurur duyduklarını belirtti.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan ikincisi olan Mustafa Taşı makamında ağırladı.

Saniye Başkan, Mustafa Taşı’nın başarılarının Korkuteli ve Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, “Mustafa Taş, Kırkpınar gibi köklü bir gelenekte elde ettiği başarı ile bizleri onurlandırdı. Kendisiyle gurur duyuyoruz ve bu tür sporcuların desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Biz de 33. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşlerini 1 Eylül’de gururla yapacağız. Davetimizi yineliyoruz, tüm güreş severleri bekliyoruz.” dedi.

Mustafa Taş ise, kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı Başkan Caran’a teşekkür ederek, “Korkuteli’nin bu sıcak karşılaması ve desteği beni çok mutlu etti. Güreş sporunu daha geniş kitlelere ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Saniye CaranTarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan GüreşleriMustafa TaşTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.