Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen 'En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması'nın sonuçları açıklandı. 6 farklı kategoride dereceye girenlere toplamda 132 bin TL ödül verilecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 'Çevremizi Birlikte Güzelleştiriyoruz' sloganıyla bu yıl 6’ıncısını gerçekleştirdiği 'En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması'nda dereceye girenler belli oldu. Çevre bilincini ve çevre sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenleme ve kent peyzajına yönelik ilgisini teşvik etmek, iklim değişikliğine karşı dikkat çekmek ve bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen yarışma, Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Aksu ve Döşemealtı ilçelerini içine aldı.
Yarışma, en güzel açık balkon, kapalı balkon, konut bahçesi, apartman bahçesi, hobi bahçesi ve teras olmak üzere toplam 6 kategoride düzenlendi. Yarışmanın seçici kurulu bu yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Antalya Kent Konseyi, Antalya Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ve ANTEPE İnşaat ve Ticaret A.Ş temsilcilerinden oluştu.
Seçici kurulun değerlendirmesi sonucu her kategoride birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL ve üçüncüye 3 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmada toplamda 132 bin TL ödül dağıtılacak.
'En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması'nda ilk üç dereceyi kazananlar şöyle açıklandı: Apartman Bahçesi; Ümmü Arık, Şefik Aytekin, Turan Uyar. Açık Balkon; Alper Emrali, Nazlı Dal Dal, Berna İskifoğlu. Kapalı Balkon; Duygu Uysal, Özne Tezgi, Simge Hayat Dorul, Hobi Bahçesi; Mustafa Gürel, Salih Dirman, Aynur Bulgurlar. Konut Bahçesi; Berrin Güven, Melike Berhan, Suna Karayılmaz. Teras; Hale Ansin Bozkurt, Duygu Arslan, İbrahim Şen”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılara en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürürken, ihtiyaç ve talepleri belirlemek üzere de ilçe ziyaretleri gerçekleştiriyor. Detaylar haberimizde..
Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’na gerçekleştireceği Geleneksel Ramazan etkinliklerinde Zara, Uğur Önür, Ekin Uzunlar gibi ünlü isimler sahne alacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal yollarının trafiğe açık kalması için yoğun bir şekilde çalışıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz’in en kapsamlı kariyer fuarı olan Güney Kariyer Fuarı'nda yerini aldı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i, İrlanda'nın Ankara Büyükelçisi Clare Brosnan ziyaret etti. Detaylar haberimizde..
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, nüfus artışı nedeniyle içme suyu ihtiyacı artan Kepez'e ilave içme suyu hattı çalışması başlattı.
Yorumlar (0)