Antalya’da bahçe sulamak için kanala giren Muhammet Ersoy (40), elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Haberi alıp olay yerine koşan adamın abisinin kardeşine bakarak, “Ölmedi değil mi” demesi ise yürekleri dağladı.
Olay, saat 14.00 sıralarında Kepez İlçesi Kanal Mahallesi Ahmet Vefik Paşa Caddesi üzerinde bulunan sulama kanalında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; kanal içerisinde Muhammet Ersoy (40) hareketsiz görenler durumu 112 Acil Çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri kanal içerisindeki şahsı çıkarmak için makara sistemi kurdu. Sistem ile bir itfaiye ekibi yanına sedye alarak aşağı indi. İtfaiye eri şahsın üzerinde bir elektrik olup olmadığını öğrenmek için kontrol kalemi ile kontrol etti. Yapılan kontrollerin ardından sedyeye alınan adam yukarı çekildi. Vatandaşlar ise kurtarma anlarını takip edebilmek için adeta sıraya girdi. Hastaneye kaldırılan Ersoy'dan geriye ise olay yerinde bir terliği ve anahtarı kaldı.
Abisinin sorusu yürekleri dağladı
İhbarın ardından olay yerine koşan adamın abisi ise kardeşine son kez bakarak ekiplere, “Ölmedi değil mi” demesi yürekleri burktu. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan adamın ağır yaralı olduğu ve müdahalenin devam ettiği bildirildi. Yapılan incelemede şahsın bahçe sulamak için elektrikli su dinamosu ile su aldığı yerden aşağı indiği bu sırada elektrik akımına kapılmış olabileceği üzerinde duruluyor. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. İHA
Antalya'nın Serik ilçesinde düğünde tartışma sonrası Eski Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım, Meclis Üyesi Hasan Ali Tuncer'i silahla vurarak ağır yaraladı. Tuncer, hastanede hayatını kaybetti.
Antalya'nın Kepez ilçesinde trafik kazası sonrası psikolojik sorunları olduğu iddia edilen sürücü, pompalı tüfekle göğsüne ateş ederek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Antalya'da Kemer'de yaşanan kazada, ATSO Başkanı Ali Bahar ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Başkan Bahar'ın ölümü, Antalya'yı yasa boğdu.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Yavuz Özcan Parkı'nda kimliği belirsiz bir şahıs, kavga ettiği kişi tarafından öldürüldüğü düşünülüyor. Detaylar burada....
Antalya'nın Lara turizm bölgesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Helikopterler, 200 metre uzaklıktaki denizden su alarak alevlere müdahale ediyor.
Antalya'da bir çocuk parkında birlikte alkol aldığı arkadaşıyla tartıştıktan sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren şüpheli, cinayet ekipleri tarafından başka bir parkta yakalandı.
Yorumlar (0)