Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa ilçesinde yapımına başladığı Katı Atık Aktarma İstasyonu inşaatını tamamladı.
Yatırımla Gazipaşa’da çöplerin vahşi depolanması sona erecek.
Çevreyi olumsuz yönde etkileyen çöp atıklarının biriktirildiği vahşi depolama Gazipaşa’da son buluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, kısa süre önce Koru Mahallesi Denizüstü mevkiinde başlattığı Katı Atık Aktarma İstasyonu inşaatını tamamlanırken, çevre düzenleme çalışmaları da bitmek üzere. İstasyon faaliyete geçtiğinde Gazipaşa vahşi depolamayla biriktirilen ve çevreye olumsuz sonuçlar doğuran şehir çöplüğünden kurtulacak. İlçenin katı atıkları Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin komşu ilçe Alanya’daki katı atık ve bertaraf tesisine gönderilecek.
Çevreci yatırım
Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren kent genelindeki katı atık transfer istasyonları hem tasarruf sağlıyor hem de egzoz emisyonunun azalmasına katkı sunarak çevreyi koruyor. Katı atık transfer istasyonlarına ilçe belediyeleri tarafından küçük hacimli araçlarla taşınan katı atıklar daha büyük hacimli araçlara aktarılarak, işleme veya depolama yerlerine taşınıyor.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılara en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürürken, ihtiyaç ve talepleri belirlemek üzere de ilçe ziyaretleri gerçekleştiriyor. Detaylar haberimizde..
Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’na gerçekleştireceği Geleneksel Ramazan etkinliklerinde Zara, Uğur Önür, Ekin Uzunlar gibi ünlü isimler sahne alacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal yollarının trafiğe açık kalması için yoğun bir şekilde çalışıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz’in en kapsamlı kariyer fuarı olan Güney Kariyer Fuarı'nda yerini aldı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i, İrlanda'nın Ankara Büyükelçisi Clare Brosnan ziyaret etti. Detaylar haberimizde..
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, nüfus artışı nedeniyle içme suyu ihtiyacı artan Kepez'e ilave içme suyu hattı çalışması başlattı.
Yorumlar (0)