AYDIN (İHA) - Aydın’ın Söke ilçesinde ön sağlık sertifikaları düzenlenen 1 tır balığın İtalya’ya ihracatı gerçekleştirildi.
Ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan ihracatta gıda maddelerine yönelik gerçekleştirilen kontroller devam ederken, Aydın’ın Söke ilçesinde özellikle son yıllarda ihracat ürünü olarak taze ve dondurulmuş balık ihracatı öne çıkıyor. 2023 yılının ilk 6 ayında 6 farklı ülkeye 1 milyar 592 milyon 932 kilogram donuk ve taze balık ihracatı gerçekleştiren Söke’de bu yıl avlanan ve üretilen balıkların İtalya’ya ihraç edilmesi için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ön sağlık sertifikaları düzenlendi. Paketlenerek ihracata hazır hale getirilen 1 tır balığın İtalya’ya ihracatı gerçekleştirildi.
Amerika merkezli akreditasyon kuruluşu AACI (American Accreditation Commission International) tarafından verilen Kadın Doğum Mükemmeliyet Merkezi Sertifikası, Türkiye'de ilk kez Türkiye Hastanesi’ne takdim edildi. Bu sertifika; kadın doğum hizmetlerinde uluslararası en iyi uygulamaları temel alan, hasta odaklı ve bilimsel standartlara dayalı bir hizmet anlayışını belgelemektedir. Detaylar haberimizde..
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) tarafından düzenlenen Yaz Akademisi’nin kapanış programı ve sertifika dağıtma töreni gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyesi yaz dönemi programı, sertifika töreniyle sona erdi.
Malatya'da sürü yönetimi kursunu başarı ile tamamlayan 25 çoban sertifikalarını aldı.
Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları bünyesinde gerçekleştirilen judo ve taekwondo kurslarını başarıyla tamamlayan çocuklar, sertifikalarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın elinden aldı.
Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Onaylı Sertifika vaadiyle dolandırıcılık yapan 16 şüpheliden 7'si tutuklandı.
Yorumlar (0)