Isparta

Benekli Ayhan'dan haber alınamıyordu! Benekli Ayhan bakın ne yaptı

Isparta'da gece saatlerinde bir eğlence merkezi önünde çıkan tartışma sonrası Benekli Ayhan lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, kimliği belirsiz iki kişi tarafından dakikalarca darbedildi.

Benekli Ayhan'dan haber alınamıyordu! Benekli Ayhan bakın ne yaptı

Benekli Ayhan lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, gece saatlerinde Isparta'daki bir eğlence merkezi önünde çıkan tartışma sonrası saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz 2 erkek tarafından dakikalarca darbedilen Koç, baygınlık geçirdi. Ailenin haber alamadığı için kayıp başvurusu yaptığı Koç'la ilgili açıklama yapan Isparta Valiliği, 2 gün önce meydana gelen olayla ilgili bir şikayetin bulunmadığını fenomenin de dün 2 kadınla şehirden ayrılarak Ankara gittiğini belirtti.

"Önce 2 kadınla Burdur'a sonra Ankara istikametine doğru gitti"

Isparta Valiliği, sosyal medyada 'Benekli Ayhan' olarak tanınan Ayhan Koç'un 2 kişi tarafından darbedilmesine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında, 'Benekli Ayhan' olarak bilinen Ayhan Koç isimli sosyal medya fenomeninin darp edildiğine yönelik görüntülerin paylaşıldığının tespit edilmesi üzerine yapılan araştırmada; söz konusu olayın 15.10.2023 tarihinde Isparta il merkezi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldiği ve konuyla ilgili olarak emniyet birimlerimize iletilen bir müracaat ve şikayetin bulunmadığı anlaşılmıştır. Ayhan Koç ve olay sırasında yanında bulunan 2 kadın şahsın, saat 03.30 sıralarında taksi ile Burdur'a gittiği, Ayhan Koç'un buradan saat 13.00 sıralarında otobüs ile Ankara yönüne hareket ettiği tespit edilmiştir. Ayhan Koç'un olay sonrası hastane giriş kaydı bulunmamaktadır. Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 12
    KIZDIM
  • 12
    GÜLDÜM
  • 7
    ŞAŞIRDIM
  • 6
    BEĞENMEDİM
  • 4
    SEVDİM
  • 4
    ÜZÜLDÜM
  • 4
    ALKIŞ
  • 3
    BEĞENDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Benekli Ayhan dayak yedi kayboldu! Benekli Ayhan Bulundu mu? Şikayetçi oldu mu? Benekli Ayhan kimdir?
Yaşam

Benekli Ayhan dayak yedi kayboldu! Benekli Ayhan Bulundu mu? Şikayetçi oldu mu? Benekli Ayhan kimdir?

Kavganın görüntüleri sosyal medyada hızla yayılıp gündeme oturdu. Fenomen ismin kayıp olduğu bildirilirken Benekli Ayhan kayıp mı, bulundu mu, nerede sorularına yanıt aranıyor. Peki; Benekli Ayhan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Ayhan Koç kayıp mı, bulundu mu, son durumu nasıl sorularının yanıtı ve dayak görüntüleri…

Benekli Ayhan'ın dayak videosu! İşte Benekli Ayhan'ın saldırıya uğradığı anlar!
Yaşam

Benekli Ayhan'ın dayak videosu! İşte Benekli Ayhan'ın saldırıya uğradığı anlar!

Ankaragücü taraftarlığıyla bilinen sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan, Isparta'da 2 kişilik bir grup tarafından feci şekilde dövüldü. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Benekli Ayhan’ı darp eden kişiler için suç duyurusunda bulunuldu
3. Sayfa

Benekli Ayhan’ı darp eden kişiler için suç duyurusunda bulunuldu

Benekli Ayhan lakaplı sosyal medya fenomeninin Isparta’da darp edildiği olaya ilişkin Isparta Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır” denildi.

  Isparta'da sokak ortasında feci dayak yiyen Benekli Ayhan kimdir ,  Ayhan Koç  Kimdir  ne iş yapar
Yaşam

Isparta'da sokak ortasında feci dayak yiyen Benekli Ayhan kimdir , Ayhan Koç Kimdir ne iş yapar

Isparta’da dün gece saatlerinde 2 kişi tarafından darp edilen Benekli Ayhan Ayhan Koç ve ailesinin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat, Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alamadıklarını belirtti.

Avukat Şahin Polat duyurdu  Isparta'da Dayak Görüntüleri ortaya çıkan Benekli Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alınmıyormuş
Bölgesel

Avukat Şahin Polat duyurdu Isparta'da Dayak Görüntüleri ortaya çıkan Benekli Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alınmıyormuş

Isparta’da dün gece saatlerinde 2 kişi tarafından darp edilen Ayhan Koç ve ailesinin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat, Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alamadıklarını belirtti.

Benekli Ayhan İspartada saldırıya uğradı
Bölgesel

Benekli Ayhan İspartada saldırıya uğradı

Isparta'da bir mekan çıkışında, Benekli Ayhan olarak bilinen sosyal medya fenomeni saldırıya uğradı. İşte detaylar....