Benekli Ayhan dayak yedi kayboldu! Benekli Ayhan Bulundu mu? Şikayetçi oldu mu? Benekli Ayhan kimdir?

Kavganın görüntüleri sosyal medyada hızla yayılıp gündeme oturdu. Fenomen ismin kayıp olduğu bildirilirken Benekli Ayhan kayıp mı, bulundu mu, nerede sorularına yanıt aranıyor. Peki; Benekli Ayhan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Ayhan Koç kayıp mı, bulundu mu, son durumu nasıl sorularının yanıtı ve dayak görüntüleri…

Benekli Ayhan dayak yedi kayboldu! Benekli Ayhan Bulundu mu? Şikayetçi oldu mu? Benekli Ayhan kimdir?

Benekli Ayhan kayıp mı, bulundu mu soruları gündemdeki yerini aldı. Benekli Ayhan lakabıyla bilinen Ayhan Koç, Isparta'da bir grup tarafından feci şekilde dövüldü. O anlar anbean kayıt altına alındı. Görüntülerde Koç'un yerde baygın yatarken bile tekme ve yumruklara maruz kaldığı görüldü. Sosyal medyada yayılan görüntüler kısa sürede gündeme otururken Benekli Ayhan dayak olayı nedir, neden saldırıya uğradı soruları yanıt aramaya başladı. Öte yandan Koç'un ailesinin avukatı olduğunu belirten bir kişi, fenomen ismin kayıp olduğunu açıkladı. Peki, Benekli Ayhan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Ayhan Koç son durumu ve dayak görüntüleri…

BENEKLİ AYHAN FECİ ŞEKİLDE DAYAK YEDİ! AYHAN KOÇ NEDEN DAYAK YEDİ?

Benekli Ayhan lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, önceki gün Isparta'da saldırıya uğradı. O anlar cep telefonu kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Ayhan Koç'un neden dayak yediği bilinmezken sosyal medyada yayılan görüntüler kısa sürede gündeme oturdu.

İki kişi tarafından darbedilen Benekli Ayhan, aldığı darbeler sonrası yere düştü. Görüntülerin sonunda Ayhan Koç'un hareketsiz şekilde yerde yattığı görüldü.

Sosyal medyada yer alan iddialara göre Ayhan Koç, Isparta'da gittiği bir mekanda "uyuşturucu sattığı" iddiasıyla dövüldü.

İddiaların gerçek olup olmadığı henüz bilinmiyor.

BENEKLİ AYHAN KAYIP MI, BULUNDU MU, NEREDE?

Ayhan Koç ailesinin avukatını olduğunu belirten Şahin Polat, Koç'a 24 saattir ulaşamadıklarını ve kayıp ihbarında bulunduklarını söyledi.

Avukat Şahin Polat, şunları kaydetti:

"Benekli Ayhan Koç'un ailesinin avukatıyım. 24 saattir haber alamıyoruz. Kayıp ihbarında bulunduk. Bilgisi olan +905050157258 numaralı telefondan bize ulaşabilirler.''

VALİLİK: ŞİKAYETTE BULUNMADIĞI ANLAŞILMIŞTIR

Isparta Valiliği, sosyal medyada 'Benekli Ayhan' olarak tanınan Ayhan Koç'un 2 kişi tarafından darbedilmesine iişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında, 'Benekli Ayhan' olarak bilinen A.K. isimli sosyal medya fenomeninin darp edildiğine yönelik görüntülerin paylaşıldığının tespit edilmesi üzerine yapılan araştırmada; söz konusu olayın 15.10.2023 tarihinde Isparta il merkezi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldiği ve konuyla ilgili olarak emniyet birimlerimize iletilen bir müracaat ve şikayetin bulunmadığı anlaşılmıştır.

'ANKARA YÖNÜNE HAREKET ETTİĞİ TESPİT EDİLMİŞTİR'

A.K. ve olay sırasında yanında bulunan 2 kadın şahsın, saat 03.30 sıralarında taksi ile Burdur'a gittiği, A.K.'nin buradan saat 13.00 sıralarında otobüs ile Ankara yönüne hareket ettiği tespit edilmiştir. A.K.'nin olay sonrası hastane giriş kaydı bulunmamaktadır. Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

 

BENEKLİ AYHAN KİMDİR?

Şu an için Youtube ve Instagram sosyal medya fenomeni olarak bilinen Benekli Ayhan, uzun zaman önce bir Ankaragücü videosunda röportajı viral olmuş, sosyal medyada paylaşılmıştı. Ankaragücü'nün en bilinen taraftarlarından Benekli Ayhan'ın Youtube ve Instagram hesabı bulunuyor. Benekli Ayhan'ın gerçek ismi Ayhan Koç'tur. Benekli Ayhan evli ve 3 çocuk babasıdır. Ankara'da yaşamaktadır.

Benekli Ayhan daha önce kurye, minibüs şoförlüğü, servis şoförlüğü, tribün amigoluğu ve otellerde çalışmıştır. Askerliği 4 yılda tamamlamıştır. Sebep olarak disiplin suçlarını sebep göstermiştir. Benekli Ayhan'ın kendi adıyla yayınlanmış belgeseli de bulunmaktadır.

Kendisi Ankaragücülü olarak insanlar tarafından tanınsa da kendisi aslında Ankaralı değildir. Ankara'ya sonradan göçen Ayhan Koç'un ailesi aslen Sivaslıdır. Sivas, İstanbul ve Ankara'ya en çok göç veren şehirlerin başında gelmesiyle tanınır.

Bir süredir sosyal medyada en çok aratılan kişilerinden başında gelen Benekli Ayhan 2 Temmuz 1980 doğumludur ve 43 yaşındadır. Benekli Ayhan eşi ve çocuklarıyla hala Ankara'da yaşamaktadır.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Benekli Ayhan'dan haber alınamıyordu! Benekli Ayhan bakın ne yaptı
Yaşam

Benekli Ayhan'dan haber alınamıyordu! Benekli Ayhan bakın ne yaptı

Isparta'da gece saatlerinde bir eğlence merkezi önünde çıkan tartışma sonrası Benekli Ayhan lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, kimliği belirsiz iki kişi tarafından dakikalarca darbedildi.

Benekli Ayhan'ın dayak videosu! İşte Benekli Ayhan'ın saldırıya uğradığı anlar!
Yaşam

Benekli Ayhan'ın dayak videosu! İşte Benekli Ayhan'ın saldırıya uğradığı anlar!

Ankaragücü taraftarlığıyla bilinen sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan, Isparta'da 2 kişilik bir grup tarafından feci şekilde dövüldü. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Benekli Ayhan’ı darp eden kişiler için suç duyurusunda bulunuldu
3. Sayfa

Benekli Ayhan’ı darp eden kişiler için suç duyurusunda bulunuldu

Benekli Ayhan lakaplı sosyal medya fenomeninin Isparta’da darp edildiği olaya ilişkin Isparta Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır” denildi.

  Isparta'da sokak ortasında feci dayak yiyen Benekli Ayhan kimdir ,  Ayhan Koç  Kimdir  ne iş yapar
Yaşam

Isparta'da sokak ortasında feci dayak yiyen Benekli Ayhan kimdir , Ayhan Koç Kimdir ne iş yapar

Isparta’da dün gece saatlerinde 2 kişi tarafından darp edilen Benekli Ayhan Ayhan Koç ve ailesinin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat, Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alamadıklarını belirtti.

Avukat Şahin Polat duyurdu  Isparta'da Dayak Görüntüleri ortaya çıkan Benekli Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alınmıyormuş
Bölgesel

Avukat Şahin Polat duyurdu Isparta'da Dayak Görüntüleri ortaya çıkan Benekli Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alınmıyormuş

Isparta’da dün gece saatlerinde 2 kişi tarafından darp edilen Ayhan Koç ve ailesinin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat, Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alamadıklarını belirtti.

Benekli Ayhan İspartada saldırıya uğradı
Bölgesel

Benekli Ayhan İspartada saldırıya uğradı

Isparta'da bir mekan çıkışında, Benekli Ayhan olarak bilinen sosyal medya fenomeni saldırıya uğradı. İşte detaylar....