Ankaragücü taraftarlığıyla bilinen sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan, Isparta'da 2 kişilik bir grup tarafından feci şekilde dövüldü. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.
Ankaragücü taraftarlığıyla bilinen ve sosyal medya fenomeni olan Ayhan Koç, Isparta'da 2 kişilik bir grup tarafından feci şekilde dövüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki çekti.
Olay, Isparta'nın merkezindeki bir sokakta yaşandı. Ayhan Koç, iddiaya göre sokakta yürürken bir grup tarafından sözlü tacize uğradı. Koç, tacize karşılık verince grup, saldırıya geçti.
Grup, Koç'a yumruk ve tekmelerle saldırdı. Araya girmeye çalışan insanlar ise olaya müdahale edemedi. Koç, darp sonucu yerde kaldı.
Olay anı cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Koç'un kanlar içinde yerde kaldığı görülüyor.
Koç'un sağlık durumuyla ilgili henüz bir bilgi verilmedi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Ankaragücü taraftarlığıyla bilinen Ayhan Koç, sosyal medyada çektiği videolarla tanınıyordu. Koç, özellikle Ankaragücü ile ilgili videolarıyla büyük ilgi görüyordu.
Kavganın görüntüleri sosyal medyada hızla yayılıp gündeme oturdu. Fenomen ismin kayıp olduğu bildirilirken Benekli Ayhan kayıp mı, bulundu mu, nerede sorularına yanıt aranıyor. Peki; Benekli Ayhan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Ayhan Koç kayıp mı, bulundu mu, son durumu nasıl sorularının yanıtı ve dayak görüntüleri…
Isparta'da gece saatlerinde bir eğlence merkezi önünde çıkan tartışma sonrası Benekli Ayhan lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, kimliği belirsiz iki kişi tarafından dakikalarca darbedildi.
Benekli Ayhan lakaplı sosyal medya fenomeninin Isparta’da darp edildiği olaya ilişkin Isparta Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır” denildi.
Isparta’da dün gece saatlerinde 2 kişi tarafından darp edilen Benekli Ayhan Ayhan Koç ve ailesinin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat, Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alamadıklarını belirtti.
Isparta’da dün gece saatlerinde 2 kişi tarafından darp edilen Ayhan Koç ve ailesinin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat, Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alamadıklarını belirtti.
Isparta'da bir mekan çıkışında, Benekli Ayhan olarak bilinen sosyal medya fenomeni saldırıya uğradı. İşte detaylar....
Yorumlar (0)