Burdur

Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!

Birlik Vakfı Burdur Şubesi, Perşembe akşamları uzman kişileri ağırladığı sohbet serisinin sezon finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy ve Müze Müdürü Murat Kaleağasıoğlu ile yaptı.

Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!

BİRLİK VAKFI BURDUR ŞUBESİ ‘SEZON FİNÂLİNİ’ KÜLTÜR, TURİZM VE MÜZE MÜDÜRÜ İLE YAPTI

Perşembe akşamları Burdur Merkez İnönü Mahallesinde ve Yenihamam Caddesi üzerinde bulunan Kültürevi’nde ve sahasında uzman kişilere ‘sohbet konuğu’ olarak ağırlayan Birlik Vakfı Burdur Şubesi; sezon finâlini Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy ile Müze Müdürü (Arkeolog) Murat Kaleağasıoğlu ile yaptı.

Vakfın Kültürevi’nde İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Gürsoy ve Müze Müdürü Murat Kaleağasıoğlu, Teke Yöresinin Başkenti olarak adlandırılan Burdur’un engin tarihi, zengin kültürü ve potansiyel turizmi konusunda bilgiler verdiler ve Şehrin kültürü nasıl tanıtılır, yerli ve yabancı turist sayısı ve geliri nasıl artırılırı konuştular. İl Kütür ve Turizm Müdürlüğü ve Müze Müdürlüğü olarak kendilerinin ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden İbrahim Gürsoy ve Murat Kaleağasıoğlu, “Bu konuda İlimizin iş insanlarına ve işletmecilerine çok iş düşüyor… Bizimle temasa geçerlerse biz kendilerine yardımcı oluruz…’’ şeklinde konuştular ve bu konuda basın yayın organlarından da yardım istediler.

Bu mevsimin son sohbet konukları olan Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Müze Müdürü’nün açıklayıcı ve bilgilendirici sohbetlerinden sonra katılımcılara Sipsi Üstâdı Yasin Akkaya ile Cura Üstâdı Sabri Özdemir Teke Yöresi’nin Başkenti unvanına sahip olan Burdur Yöresinden müzik ziyafeti çektiler.

Sezonun son konuklarına günün anısına çeşitli hediyeler takdim eden Birlik Vakfı (BV) Şube Başkanı ve önceki dönem Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, ‘’Davetimize icâbet ederek İlimizin kültürü ve turizmi hakkında önemli bilgiler veren sohbet konuklarımıza da, dinleyicilerimize de teşekkür ediyor, yeni sezonda buluşmayı diliyor, herkese saygılarımızı sunuyoruz” şeklinde konuşarak hem memnuniyetini dile getirdi hem de sezonu kapattı.

TACEDDİN AKBAŞ NNC HABER BURDUR

Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!Birlik Vakfı Burdur Şubesi Sezon Finalini İl Kültür ve Turizm Müdürü ile Yaptı!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN BOZ ANLATTI
Bölgesel

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN BOZ ANLATTI

Burdur Birlik Vakfı’nın her hafta düzenlediği Gönül Sohbetlerinin bu haftaki konuğu 1977-1980 yılları arasında Burdur Belediye Başkanlığı yapan Çetin Bozcu oldu.

Teşkilat'ta Beklenmedik Ayrılık! Sezon Finali Öncesi 2 Veda!
Yaşam

Teşkilat'ta Beklenmedik Ayrılık! Sezon Finali Öncesi 2 Veda!

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta veda vakti! Sena ve Gizem karakterlerini canlandıran Selin Genç ve Tuğçe Açıkgöz, 5. sezon finali öncesi diziden ayrılıyor. Detaylar haberimizde...

Ateş Kuşlarını takip edenler! Ateş Kuşları bu akşam var mı? Sezon finali mi yaptı?
Yaşam

Ateş Kuşlarını takip edenler! Ateş Kuşları bu akşam var mı? Sezon finali mi yaptı?

Milli yas nedeniyle Ateş Kuşları bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek. Yeni bölüm 27 Ekim Cuma günü saat 20:00'de ATV'de.

Arka sokakları takip edenler! Arka Sokaklar bu akşam var mı? Sezon finali mi yaptı?
Yaşam

Arka sokakları takip edenler! Arka Sokaklar bu akşam var mı? Sezon finali mi yaptı?

Milli yas nedeniyle Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek. Yeni bölüm 27 Ekim Cuma günü yayınlanacak.

Antalya Burdur karayolu üzerinde orta refüje çarptı
Bölgesel

Antalya Burdur karayolu üzerinde orta refüje çarptı

Antalya Burdur karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında sürücü ve yolcu yaralandı. Detaylar haberimizde...

Burdur'da 77 Araç Kontrol Edildi, 66 Sürücüye Ceza Kesildi!
Bölgesel

Burdur'da 77 Araç Kontrol Edildi, 66 Sürücüye Ceza Kesildi!

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılan radarlı hız denetimlerinde 77 araç kontrol edildi ve kurallara uymayan 66 sürücüye trafik cezası kesildi.