Burdur’un Bucak ilçesinde geçtiğimiz günlerde Sanayi Sitesi’nde elektrik kabloları çalındı.
Edinilen bilgilere göre olay 25 Kasım 2018 günü meydana geldi.Elektrik direğine bağlanmak için duran elektrik kabloları gece henüz kimliği belirlenemeyen hırsız veya hırsızlar tarafından çalındı. Sabah çalışma için gelen görevliler, kabloların çalındığını fark ederek polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları inceleme sonunda kablo hırsızı veya hırsızlarını yakalamak için çalışma başlattı.
Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!
Burdur Bucak'ta bir ev hırsızlığı olayı emniyet ekiplerini harekete geçirdi! Polis ekipleri, çalınan eşyaları buldu ve şüpheliyi yakalamak için geniş çapta operasyon başlattı.
Afyonkarahisar’da girdikleri iki evden 370 bin TL’lik altın çalan 2 kadından biri polisin düzenlediği operasyonla yakalanırken, şahısların soygun için girdikleri evlerde güvenlik kameralarına yakalanmamak için yüzlerini şal ve başörtüleri ile kapatmaya çalışmaları ise dikkatlerden kaçmadı. Detaylar haberimizde..
Burdur’un Bucak ilçesinde 3 milyon TL değerinde kamyon lastiği çalındı. Emniyet güçlerinin hızlı müdahalesiyle şüpheli yakalanarak tutuklandı. Detaylar haberimizde.
Antalya'da gece saatlerinde işyerine giren kimliği belirsiz şahsın masada bulunan 2 adet cep telefonunu ile kasa ve TİP kutusunda bulunan bir miktar parayı aldı.
Samsun İlkadım’da, 12 milyon 250 bin liralık hırsızlık olayının şüphelisi 24 yaşındaki kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Detaylar haberimizde!
Yorumlar (0)