Burdur

Burdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştü

Burdur- Fethiye Karayolu'nda kontrolden çıkarak takla atan otomobilin karşı şeritten gelen başka bir otomobilin üzerine düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Burdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştü

Burdur- Fethiye Karayolu'nda kontrolden çıkarak takla atan otomobilin karşı şeritten gelen başka bir otomobilin üzerine düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Burdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştü

Kaza saat 21.30 sıralarında Burdur-Fethiye Karayolu Kuruçay mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Burdur’dan Fethiye istikametine seyir halinde olan Mehmet Peşen (18) idaresindeki 15 ACL 809 plakalı Tofaş marka otomobil, Kuruçay köyü çıkışına geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Refüjü aşan otomobil, taklalar atarak karşı şeritten gelen Ali Ç.(33) idaresindeki 15 DF 105 plakalı Volkswagen otomobilin üzerine düştü. Kazada Tofaş sürücüsü Mehmet Peşen ve araçta yolcu olarak bulunan Emir Özer(20) araçtan fırlayarak ağır yaralanırken, diğer araç sürücüsü Ali Ç. ve eşi Fatma Ç.(31) ve çocukları Duru Ç.(7) yaralandı. O esnada yolun kenarında bulunan ve kazayı gören İsmail Dinçer hemen araçların yanına gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesinin üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Mehmet Peşen ve Emir Özer’in hayatını kaybettiği belirlenirken itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla araçtan çıkarılan diğer araç sürücüsü Ali Ç., Fatma Ç. ve çocukları Duru Ç. ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştü

Mehmet Peşen ve Emir Özer’in kaza haberini alıp olay yerine gelen yakınları gençlerin ölüm haberini alınca sinir krizi geçirirken, gençlerin cenazesi savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Öte yandan Burdur Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan ve durumu ağır olan Ali Ç. buradan Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Burdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştü

"Hızla gelen arabanın sesini duydum bir baktım kafa kafaya çarpıştılar"

Kaza anında yol kenarında bulunan işletmesinde temizlik yapan ve yardıma ilk koşan görgü tanığı İsmail Dinçer, “İşletmemde etrafı temizleyip Kuruçay tabelasının yanındaki bayrakların kontrolünü yaparken bir anda kavşaktan itibaren gürültülü bir ses geldi. Tahminimce saatte 150 kilometre civarı bir hızla gelen Tofaş otomobil, bir anda tam benim bulunduğum yerden 100 metre geride araç savrularak refüjü aşıp taklalar atarak karşı şeritteki arabaya çarptı. Olay yerinde ilk ben olduğum için hemen koşarak yanlarına gittim ve 112’yi aradım. İki aracın çarpıştığını, insanların savrulduğunu ölü olup olmadığını bilmediğimi ambulansın acele gelmesini istedim. Daha sonra araçların kontakları alıp stop ettim. Arabanın içinde kadın ve çocuk vardı yaralı onları çıkardım. Şoför ise sıkışmıştı ama bilinci açıktı. Görevliler gelene kadar trafik tedbirlerini aldım. İnsanlık görevi diyerek elimden geleni yapmaya çalıştım” dedi.

Burdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştü

"Aynı yerde sürekli kaza oluyor"

Yıllardır kazanın olduğu bölgede işletmecilik yaptığını ve sürekli kazalara şahit olduğunu da söyleyen İsmail Dinçer, “Burada sürekli kaza oluyor Hatta bende dinlenme tesisimi kapatıp lastikçi veya oto kurtarıcı dükkanı açayım diye düşündüm. İlerdeki kavşaktan dönen araçlar yolun düz olduğunu görüp devamlı gaza basıyorlar ve burada da devamlı bu sıkıntı meydana geliyor” şeklinde konuştu. 

Burdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştüBurdur'da 2 genç hüzne boğdu! Takla atıp karşı şeritteki otomobilin üzerine düştü

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (1)

Suat

6 ay önce / 08.09.2024

tofaş araba mı 150 yapıyorsun kendini ve kaç kişiyi mahvettin cejenneme git

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Burdur Ağlasun’da yangın! Engelli çocuğu ile yaşayan anne evsiz kaldı
Bölgesel

Burdur Ağlasun’da yangın! Engelli çocuğu ile yaşayan anne evsiz kaldı

Burdur'un Ağlasun ilçesinde, Fatma Ceylan’ın evi çıkan yangında küle döndü. Engelli çocuğu ile birlikte yaşayan Ceylan, barınma sorunu ile karşı karşıya.

Burdur’da ’12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ etkinliği
Bölgesel

Burdur’da ’12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ etkinliği

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Burdur’da düzenlenen özel programla kutlandı.

Yeni Kurulan Yeşilova Gençlerbirliği Spor Voleybol Takımı, şampiyon oldu hedef ikinci lig
Sağlık

Yeni Kurulan Yeşilova Gençlerbirliği Spor Voleybol Takımı, şampiyon oldu hedef ikinci lig

Aydın ilinde düzenlenen Voleybol Erkekler liginde şampiyon olan Burdur Yeşilova Gençlerbirliği Spor, 2. lig için play-off grubuna katılmaya hak kazandı.

Karamanlı'da çıkan yangın korkuttu
Bölgesel

Karamanlı'da çıkan yangın korkuttu

Burdur ili Karamanlı ilçesi Zafer Mahallesi Yeşilova Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın merdiven boşluğunda alevler yükseldi.

Burdur'da gecenin olayı Oğlunun iş yerinde çalışanlarla tartıştı, havaya ateş açtı
Bölgesel

Burdur'da gecenin olayı Oğlunun iş yerinde çalışanlarla tartıştı, havaya ateş açtı

Burdur’da oğlunun iş yerine gelerek çalışanlarla tartışan ve ardından kuru sıkı tabancayla havaya ateş açan alkollü şahıs, polis ekipleri tarafından evinde gözaltına alındı.

Burdur'da Yaşandı Mahkemede Kirası yükseltilince adliye önüne çadır kurdu
Yaşam

Burdur'da Yaşandı Mahkemede Kirası yükseltilince adliye önüne çadır kurdu

Burdur’da bir kişi, kira bedelinin yüksek oranda artırılmasını protesto etmek amacıyla adliye karşısına çadır kurdu.