Burdur

Burdur'da halk otobüsü şoförlerinin çilesi! Aynı yer aynı sorun

Burdur'da halk otobüsü şoförleri, trafikte kurallara uymayan sürücüler nedeniyle zor anlar yaşıyor. Özellikle müze rampasında çift park yapan araçlar, otobüslerin hareketini engelleyerek trafik akışını olumsuz etkiliyor.

Burdur'da halk otobüsü şoförlerinin çilesi! Aynı yer aynı sorun

Burdur'da halk otobüsü şoförleri, trafikte kurallara uymayan sürücüler yüzünden ciddi sıkıntılar yaşamaya devam ediyor. Şehir merkezinde ve özellikle müze rampasında yaşanan çift park sorunları, otobüslerin dönüş yapmasını zorlaştırarak trafik akışını olumsuz etkiliyor.

MÜZE RAMPASINDA TRAFİK ÇİLESİ

Geçtiğimiz günlerde müze rampasında yaşanan bir olay, bu sorunun boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Dönüş yapamayan bir otobüs, yolu tamamen kapatarak uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Araç sahipleri gelene kadar trafikte beklemek zorunda kalan sürücüler, bu durumdan büyük rahatsızlık duydular. Araç sahibi geldiğinde ise "5 dakika alışveriş yaptırmadınız" şeklinde sitemde bulunarak ilginç bir tepki verdi.

ÇİFT SIRA PARK SORUNU

Bu bölgede çift sıra park yapan araçlar, otobüslerin dönmesini neredeyse imkansız hale getiriyor. Bu durum, otobüs şoförlerinin işini zorlaştırırken, yolcuların da mağdur olmasına neden oluyor. Burdur'da halk otobüsü yetkilileri, bu bölgede sık sık sorun yaşadıklarını belirterek, araç sahiplerini otobüs duraklarına park etmemeleri konusunda uyarıyor.

SIK SIK TARTIŞMALAR YAŞANIYOR

Gazi Caddesi'nde otobüs şoförleri ve araç sahipleri arasında sık sık tartışmalar yaşanıyor. Çift park yapan araçlar, otobüslerin hareket kabiliyetini kısıtlıyor ve trafikte ciddi sıkışıklıklara neden oluyor. Halk otobüsü yetkilileri, yetkililerden bu soruna kalıcı bir çözüm bulunmasını istiyor.

TRAFİK AKIŞININ DÜZENİ İÇİN ŞART

Halk otobüsü yetkilileri, vatandaşların otobüs duraklarına park etmemesi ve trafik kurallarına uyması konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor. Yetkililer, herkesin toplu taşıma araçlarının rahat hareket edebilmesi için daha duyarlı olmasını istiyor. Trafik akışının düzenli bir şekilde sağlanması için sürücülerin bu uyarılara kulak vermesi büyük önem taşıyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yaptığı iyilik başına dert olan Google’nin 2salak şoför’  anahtar kelime mağduru adam: sürücü “Google ben akıllı şoförüm”
Yaşam

Yaptığı iyilik başına dert olan Google’nin 2salak şoför’ anahtar kelime mağduru adam: sürücü “Google ben akıllı şoförüm”

Google’ye anahtar kelime olarak ‘salak şoför’ yazınca ilk sayfanın neredeyse tamamında kendisi çıkan Barış Özer, “O kelimeyi söylemek istemiyorum ne olduğunu, çünkü söyledikçe daha da çoğalıyor. Google, ben akıllı şoförüm” dedi.

Çanakkale Belediyesi bünyesine 15 şoför alınacak! Başvuru şartları neler
Yaşam

Çanakkale Belediyesi bünyesine 15 şoför alınacak! Başvuru şartları neler

Belediye bünyesinde 15 şoför alımı yapılacağı duyuruldu. Peki başvuru şartları neler? Başvuru için gerekli belgeler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Kaldırımda Taksi Paniği: Esenyurt’ta İlginç Görüntüler
Bölgesel

Kaldırımda Taksi Paniği: Esenyurt’ta İlginç Görüntüler

Esenyurt'ta taksi kullanan alkollü sürücü taksiyi kaldırımda sürdü çevredekileri tehlikeye attı

Niğde'de baba mesleğine sahip çıkıp iş sahibi oldular
Bölgesel

Niğde'de baba mesleğine sahip çıkıp iş sahibi oldular

Niğde'de işlerini bırakıp baba mesleği kamyon şoförü olmaya karar veren iki kadın, ehliyet aldıktan sonra kalsit madeninde pembe baretlerini takıp şoförlük yapıyor.

Taksiye binen bir yolcu ücreti ödemedi, taksi şoförü tepki gösterdi
Bölgesel

Taksiye binen bir yolcu ücreti ödemedi, taksi şoförü tepki gösterdi

Pendik'te taksiye binen bir müşteri "cüzdanımı unuttum "diyerek ücreti ödemedi taksi şoförü yolcuya tepki gösterdi.

Adana’da dolmuş şoförüne darp
Bölgesel

Adana’da dolmuş şoförüne darp

Adana’da bir dolmuş şoförü trafikte tartıştığı kişiler tarafından darp edildi. Olay araç kamerasına anbean yansıdı.