Burdur

Burdur'da kaçakçılıkla mücadele toplantısı! Nefes aldırılmayacak

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıda kaçakçılıkla mücadelede kurumlar arası koordinasyon ve işbirliği ele alındı.

Burdur'da kaçakçılıkla mücadele toplantısı! Nefes aldırılmayacak

VALİ ÖKSÜZ BAŞKANLIĞINDA KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Valilikte gerçekleşen toplantıda İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimleri tarafından sorumluluk alanlarında yürütülen çalışmalarla ilgili kapsamlı sunum yapıldı.

Vali Öksüz, kurumlar arası koordinasyonun önemini vurgulayarak, kaçakçılıkla mücadelede etkinliği artırmak için tüm kurumların işbirliği içinde olması gerektiğini belirtti. Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşmasıyla sona erdi.

Toplantıya başta Vali Türker Öksüz olmak üzere Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Defterdarı Naci Günaydın, Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Cankar, Jandarma ve Emniyet Şube Müdürleri katıldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Malatya’da 5 bin 469 sentetik hap ele geçirildi
Bölgesel

Malatya’da 5 bin 469 sentetik hap ele geçirildi

Malatya'da jandarma tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda 5 bin 469 sentetik hap ile kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi.

Burdur'da uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele 18 Şüpheliye operasyon, 5 tutuklama
Bölgesel

Burdur'da uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele 18 Şüpheliye operasyon, 5 tutuklama

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılık ve uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 18 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burdur Bucak Tefenni'de  kaçak ve sahte içki operasyonu
Bölgesel

Burdur Bucak Tefenni'de kaçak ve sahte içki operasyonu

Burdur'da kaçak ve sahte alkol sattığı tespit edilen 8 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelede 15 tutuklama
3. Sayfa

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelede 15 tutuklama

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 15 kişi tutuklandı.

Denizli'de kaçakçılık operasyonu
3. Sayfa

Denizli'de kaçakçılık operasyonu

Denizli’de kültür ve tabiat varlığı kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bizans, Roma ve Tunç çağına ait olduğu tespit edilen tarihi objeler ele geçirilirken 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Antalya emniyetinden kaçakçılıkla mücadelede büyük operasyon 26 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
3. Sayfa

Antalya emniyetinden kaçakçılıkla mücadelede büyük operasyon 26 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Antalya Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içinde kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yaptığı operasyonlarda 26 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.