Burdurlu Ayşe Yılmaz, hac görevini yerine getirmek için gittiği Mekke'de vefat etti. Uzun süredir rahatsız olan Yılmaz'ın, kutsal topraklarda ölmek ve defnedilme isteği olduğu ailesi tarafından ifade edildi.
Yılmaz'ın vefatının ardından Kabe'de cenaze namazı kılındı ve Mekke mezarlığına defnedildi. Suudi Arabistan kanunlarına göre ülkelerinde vefat eden hacı ve umreciler ülkelerine gönderilmeyerek kutsal topraklarda defnediliyor.
NNC Medya ailesi olarak Hac için Mekke'de olan ve hayatını kaybeden Merhume Ayşe Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
2024 yılı Hac vazifesini yerine getiren Burdur Grubu hacılarından Mehmet Urhan, ani bir rahatsızlık sonucu dün akşam Mekke-i Mükerreme'de vefat etti.
Talha GÖKMEN Turizm ile Umre ziyareti gerçekleştiren Mehmet GÖKMEN hocadan Bucaklı hemşehrilerine dualarla selam var.
Emekli İmam Şinasi Acar ve Fatih Duman, özel bir fotoğraf ile Kabe'den selam gönderdi. Duygu dolu mesajda, tüm Bucak halkına sevgi ve dua iletildi. Detaylar haberimizde. #Bucak #Kabe #Dua #Selam
Ümraniye’de Mekkenin Fethi dolayısıyla program düzenlendi. Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın konuşma gerçekleştirdiği programda Mustafa Cihat ezgiler seslendirdi.
Anadolu Gençlik Derneği Burdur Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mekke’nin Fethi Programı düzenliyor. İşte program hakkında detaylar...
Burdur'un Bucak ilçesinden umreye giden 72 yaşındaki Havva Özyön, bu sabaha karşı Mekke’de hayatını kaybetti
Yorumlar (0)