Antalya’da deniz yüzeyinde 40-45 yaşlarında olduğu tahmin edilen erkek cesedi bulundu.
Olay, saat dün saat 10.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Konyaaltı Sahili açıklarında meydana geldi. Denizin 1 mil açığında su üzerinde bir ceset olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye giden Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Polisi ekibi, şahsı bota alarak Yat Limanı'na getirdi. Yapılan incelemede cesedin 40-45 yaşlarında erkek bir şahsa ait olduğu ve üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi. Ceset olay yeri ve savcı incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
Antalya'nın Serik ilçesinde düğünde tartışma sonrası Eski Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım, Meclis Üyesi Hasan Ali Tuncer'i silahla vurarak ağır yaraladı. Tuncer, hastanede hayatını kaybetti.
Antalya'nın Kepez ilçesinde trafik kazası sonrası psikolojik sorunları olduğu iddia edilen sürücü, pompalı tüfekle göğsüne ateş ederek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Antalya'da Kemer'de yaşanan kazada, ATSO Başkanı Ali Bahar ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Başkan Bahar'ın ölümü, Antalya'yı yasa boğdu.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Yavuz Özcan Parkı'nda kimliği belirsiz bir şahıs, kavga ettiği kişi tarafından öldürüldüğü düşünülüyor. Detaylar burada....
Antalya'nın Lara turizm bölgesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Helikopterler, 200 metre uzaklıktaki denizden su alarak alevlere müdahale ediyor.
Antalya'da bir çocuk parkında birlikte alkol aldığı arkadaşıyla tartıştıktan sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren şüpheli, cinayet ekipleri tarafından başka bir parkta yakalandı.
Yorumlar (0)