Diyarbakır’da kaçak silah operasyonunda 8 tabanca ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, suçla ve suçlularla iltisaklı olan ve suç örgütüne dönüşebilme potansiyeli bulunan zanlılara yönelik çalışma yürüttü. Çalışmanın ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda bazı adreslere operasyon düzenlendi. "Elek 2.0" adı verilen operasyon kapsamında adreslerdeki aramalarda, un dolu kazan ve lavabo arkasında gizlenmiş 8 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi.
Gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan çıkarak Bulgaristan’ın Lesovo Sınır Kapısı’na giriş yapan Hollanda plakalı otomobilde, üçü suikastlarda kullanılan çakmak tipi olmak üzere toplam 29 adet tabanca ele geçirildi. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar’da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş denetimlerinde 12 ruhsatsız tabanca ile 54 bıçak ele geçirildi. Detaylar haberimizde..
Burdur’da oğlunun iş yerine gelerek çalışanlarla tartışan ve ardından kuru sıkı tabancayla havaya ateş açan alkollü şahıs, polis ekipleri tarafından evinde gözaltına alındı.
Antalya’nın Serik ilçesinde jandarma ekiplerince 45 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Detaylar haberimizde..
Eskişehir’de polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 9 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği ve çeşitli malzemeler ele geçirilip, 13 kişiye ise işlem yapıl
Kastamonu'da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde aranan 1 kişi yakalandı. Durdurulan düğün konvoyunda 1 adet pompalı tüfek ve 1 adet kurusıkıyla yakalanan 2 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
Yorumlar (0)