Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), “Mahallemde Konser Var” etkinliğiyle şehrin sevilen sanatçılarını gazi şehirlilerle buluşturuyor.
GBB Kültür Turizm Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen konserler, yaz aylarının başlamasıyla kültürel etkinlikler çerçevesinde 19 Temmuz ile 14 Ağustos arasında kentin farklı mahallelerinde yapılacak. Mahallelerinin belirlenen okullarında verilecek olan konserler, saat 20.30’da başlayacak.
Kentin sevilen sanatçıları, hemşehrileriyle buluşuyor
Her yıl çeşitli etkinliklerle birbirinden farklı içeriklerle halkı buluşturan GBB, bu yaz Kral Deniz, Hasan Çoban gibi sevilen sanatçılarıyla unutulmaz akşamlar yaşatacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek olan konserlerde; Kral Deniz 19 Temmuz’da Kıbrıs Mahallesi’nde gazi şehirlilerle bir araya gelirken, Faruk Lök 20 Temmuz’da Yazıcık Mahallesi’nde, Hasan Çoban 24 Temmuz Barak Mahallesi ile 25 Temmuz Güneş Mahallesi’nde ve Doğan Bayburt, 26 Temmuz’da 60’ncı Yıl Mahallesi’nde sahne alacak.
Zeytinli Mahallesi’nde 31 Temmuz’da sevilen şarkılarını seslendirecek olan Mehmet Bakıray yer alırken, Kral Deniz 1 Ağustos’ta Kocatepe Mahallesi, Mehmet Kalkan 9 Ağustos’ta 8 Şubat Mahallesi, Faruk Lök 10 Ağustos’ta Üçoklar Mahallesi, Okan Bayburt ise 14 Ağustos’ta BurakMahallesi’nde konser verecek.
Tokat'ta Ramazan hazırlıklarını yerinde inceleyen Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, ihtiyaç sahiplerine iftar ve sahur yemeklerini ulaştıracaklarını belirterek vatandaşları yardımlaşmaya davet etti.
Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’na gerçekleştireceği Geleneksel Ramazan etkinliklerinde Zara, Uğur Önür, Ekin Uzunlar gibi ünlü isimler sahne alacak
Kültür ve sanat etkinliklerini vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Sincan Belediyesi, izleyenler tarafından çok sevilen "Deliler Koğuşu" oyununu bir kez daha seyircilerle buluşturdu. Detaylar haberimizde..
Türkiye'nin ilk şehit kadın pilotu Gök, memleketi Burdur'un Bucak ilçesindeki mezarı başında anıldı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde “Ara Tatil Atölyeleri” çerçevesinde yapılan workshoplarda renkli görüntüler ortaya çıktı. Detaylar haberimizde..
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlediği gezide Burdur’u keşfetmelerini sağladı. Eğlenceli ve öğretici bir gün geçiren öğrenciler, unutulmaz anılar biriktirerek keyifli bir etkinlik deneyimi yaşadı.
Yorumlar (0)