Burdur ili Ağlasun ilçesi Kibrit köyü yakınlarında bir evde gece yarısı yangın çıktı.
29 Ekim perşembe gece 01 sularında Bucak Ağlasun yolu Kibrit köyü ile Ağlasun arasında bir evde yangın çıktı.
Yangına Ağlasun ve Çeltikçi belediye itfaiye ekipleri müdahale etti yangın çevreye sıçramadan söndürüldü. Ev kullanılamaz hale geldi. Sağlık ekiplerininde geldiği Yangın yerinde her hangi bir yaralanma meyda gelmediği öğrenildi.
Burdur'un Ağlasun ilçesinde odunlukta çıkan yangın paniğe neden oldu.
Burdur'un Ağlasun ilçesinde dün gece saatlerinde çıkan yangın esnasında evde yaşayan ve dumandan etkilenen Ömer Ali Tok hayatını kaybetti.
Burdur’un Ağlasun ilçesinde dün gece saatlerinde müstakil evin çatısı yandı.
Ağlasun'da meydana gelen yangın sonrasında ev kullanılamaz hale geldi.
Burdur'un Ağlasun ilçesine bağlı Dereköy de dün gece saat 02.30 sularında H.A ya ait birbirine birleşik iki evde yangın çıktı.
TÜİK verilerine göre Burdur'da 2023 yılında 1.256 çift evlendi, boşanma oranları ise artış gösterdi. Yıllara göre evlenme ve boşanma rakamları haberimizde!
Yorumlar (0)