Burdur Belediyesi tarafından 31 Aralık 2022 tarihine kadar ikametini Burdur’a aldıran öğrencilere 250 TL ulaşım desteği verilecek.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur Özel Halk Otobüslerinden yararlanmak isteyen ve yararlanan öğrencilerimize ikametgâhlarını Burdur’a almaları halinde
250 TL Kent kartlarına yüklenmek kaydı ile yol ulaşım desteği verme sözünü vermiştik. 2016 yılından bu yana bu hizmetimizi devam ettirdik. Bu yılda öğrencilerimizin taşınma ücretlerine biraz daha katkı koyabilmek için bu rakamı kişi başına 250 TL’ye çıkarttık. Öğrencilerimizin
Burdur’da ikamet ettiklerini 31 Aralık 2022 tarihine kadar belgeledikten sonra biz kent kart yükleme noktalarından yüklenilmek üzere 250 TL’lik yol desteğini öğrencilerimize vermeyi yeniden taahhüt ediyoruz. Ayrıca Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi de her binişte 25 kuruş indirim uygulayacak” dedi.
Burdur Belediyesi, Gönül Sofrası İftar Yemekleri ile Ramazan’ın bereketini paylaşıyor. İlk iftar 6 Mart’ta Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek. Detaylar için tıklayın!
Burdur Belediyesi, yeşil alan ve parkları süslemek için kullandığı çiçek ve bitkilerin üretimini kendi seralarında gerçekleştiriyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye yönetimi ile istişare toplantısında bir araya gelerek vatandaş taleplerini ve hizmet kalitesini değerlendirdi. İşte detaylar!
Burdur Belediyesi, vatan için canını ortaya koyan kahramanların ailelerini ve gazileri yalnız bırakmıyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, U-16 Basketbol Takımını ilk kez katıldıkları turnuvadan dereceyle dönmelerinin ardından genç sporcularla bir araya gelip tebrik etti. Detaylar haberimizde..
Burdur Belediyesi, asbestli su borularının değiştirilmesi için İller Bankası’ndan sağlanacak krediye onay aldı. Sağlık odaklı projeyle altyapı yenilenecek.
Yorumlar (0)