Antalya / Kepez

Kepez Belediyesi'nden tamamlayıcı Tıp Polikliniği

Kepez Belediyesi’nin Sağlık Merkezi çatısı altında tamamlayıcı Tıp Polikliniği’nde PRP Uygulaması, Ozon Tedavisi, Hacamat, Mezoterapi ve Akupunktur gibi yöntemlerle tamamlayıcı tedavi hizmeti verecek olan Tamamlayıcı Tıp Polikliniği açıldı.

Kepez Belediyesi'nden tamamlayıcı Tıp Polikliniği

Kepez Belediyesi’nin Sağlık Merkezi çatısı altında tamamlayıcı Tıp Polikliniği’nde PRP Uygulaması, Ozon Tedavisi, Hacamat, Mezoterapi ve Akupunktur gibi yöntemlerle tamamlayıcı tedavi hizmeti verecek olan Tamamlayıcı Tıp Polikliniği açıldı.

2017 yılından bu yana hizmet veren Kepez Belediyesi’nin Belediye Sağlık Merkezi, ilçe sakinlerini Tamamlayıcı Tıp Polikliniği ile buluşturdu. PRP Uygulaması, Ozon Tedavisi, Hacamat, Mezoterapi ve Akupunktur gibi yöntemlerin uygulanacağı ‘Tamamlayıcı Tıp Polikliniği’ törenle hizmete vermeye başladı. Açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İl Sağlık Müdürü Op.Dr.İsmail Başıbüyük, Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ramazan Gürkan, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü açılış konuşmasında, Belediye Sağlık Merkezi’nin yüksek ufuklu hizmetlerden birisi olduğunu söyledi.

İnsan hayatını kolaylaştırmanın, mutluluğu artırmanın belediyenin en önemli sosyal amaçlarından birisi olduğunu vurgulayan Başkan Tütüncü, “Biz belediyeciliği sadece klasik belediye hizmetleri yapan, bunun yanında insanların eğlendiren bir organizasyon olarak tanımlamıyoruz. Bunun çok ötesinde insan hayatının çeşitli devrelerine, evrelerine müessir bir takım çalışmalar yapabilmek, insan hayatına tesir edebilmek, insanın yaşam yolculuğunda belirleyici unsurları çekip çıkartıp, hayatın içinde ‘Bakın bunlarda sizin hizmetinizde.’ diyebilmek bizim belediyecilik anlayışımızın en temel yaklaşımlarından birisi. Bu sebepten dolayı kütüphaneler kuruyoruz, sağlık merkezleri kuruyoruz, meslek edindirme kursları kuruyoruz, kadın kooperatiflerine destek veriyoruz, çok farklı sağlık hizmetlerini aynı çatı altında yürütüyoruz” dedi.

“23 dalda hizmet veren sağlık merkezi”

“Kepez Belediyesi olarak, Evde Sağlık Hizmetlerinin en iyisini biz vereceğiz diyerek, yola çıktık” sözleriyle açıklamasını sürdüren Başkan Tütüncü, “Geldiğimiz noktada bunu çok ileri seviyeye taşıdık. Hastanın evinde kanal tedavisi yapabilecek kadar ileri düzeyde bir evde bakım hizmeti uygular hale geldik. Geçtiğimiz yıl uygulamaya aldığımı 211 uygulaması da insan hayatını kolaylaştıran özel uygulamalardan birisi oldu. Bu sağlık merkezimiz de birbirinden değerli hekimlerimizle, 23 dalda hizmet veren bir sağlık merkezi haline geldi. Hekimlerimiz insanlarımızın huzur ve mutluluğu için mesai harcıyorlar. Kepez Belediyesi insan odaklı, insan merkezli bir belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini vermeye gayret eden bir belediye Bugün heyecanla, emek emek yükselttiğimiz bugünlere getirdiğimiz Belediye Sağlık Merkezimiz yeni bir hizmete başlamış oldu. Tamamlayıcı Tıp Polikliniğimiz hemşerilerimize, sembolik ücretlerle hizmet verecek. Devletimizin verdiği sağlık hizmetlerine bizde katkıda bulunmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz” sözlerini kullandı.

PANDEMİDE FARKINDALIKLARI ANLAŞILDI

Türkiye’de “Ne gerek var?” denilen Şehir Hastanelerinin pandemi döneminde ne kadar gerekli olduğunun farkına varıldığını belirten Başkan Tütüncü, belediye sağlık merkezinin de pandemi döneminde ne kadar önemli bir çalışma olduğunun ortaya çıktığını sözlerine ekledi. Başkan Tütüncü konuşmasını tamamlarken, Antalya İl Sağlık Müdürü Op.Dr.İsmail Başıbüyük ve Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ramazan Gürkan’a bugüne kadarki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

TEK YER KEPEZ BELEDİYESİ

Açılışta konuşan Antalya İl Sağlık Müdürü Op.Dr.İsmail Başıbüyük, “Her geçen gün hastanecilik hizmeti olarak çok özel yerlere geldik. Bunu sadece bilinen tıp noktasında yapmıyoruz. Şuan tüm Türkiye de Kamu Hastanelerinde tamamlayıcı tıpta aynı şekilde, modern tıpı da beraberinde vatandaşların ihtiyaçlarına sunmuş bulunuyoruz. İlimizde de bir kaç hastane bunu yapıyor.. Burada özel olan şu; Kepez Belediyesi tüm Türkiye’de belediyecilik hizmetleri açısından sağlık hizmeti sunan tek yer. Beraberinde bu hizmeti tamamlayıcı tıpla kombine eden bütünleştiren tek yer. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye bu konuda çok teşekkür ediyorum. “ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Belediye Sağlık Merkezi’nin Tamamlayıcı Tıp Polikliniği vatandaşların hizmetine açıldı.

Kepez Belediyesi'nden tamamlayıcı Tıp PolikliniğiKepez Belediyesi'nden tamamlayıcı Tıp PolikliniğiKepez Belediyesi'nden tamamlayıcı Tıp PolikliniğiKepez Belediyesi'nden tamamlayıcı Tıp PolikliniğiKepez Belediyesi'nden tamamlayıcı Tıp Polikliniği

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kepezden Vize Döneminde Öğrencilere Sıcak Destek!
Bölgesel

Kepezden Vize Döneminde Öğrencilere Sıcak Destek!

Kepez Belediyesi tarafından Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi önünde öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunuldu.

Kerkük Caddesi’nde peyzaj çalışması
Yaşam

Kerkük Caddesi’nde peyzaj çalışması

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, Habibler Mahallesi’ndeki Kerkük Caddesi’ne 70 adet zeytin ağacı dikildi.

Büyük annesinin izinden gidiyor
Spor

Büyük annesinin izinden gidiyor

Büyük annesini rol model alarak Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün ilk cimnastik öğrencilerinden olan Sevinç Özdemir, madalyalara doymuyor.

Şampiyon kızlar Anadolu Şampiyonasında
Spor

Şampiyon kızlar Anadolu Şampiyonasında

Antalya Şampiyonu Kepez’in kadın basketbolcuları, katıldıkları Anadolu Şampiyonasında Çaykur Rizespor’a karşı oynadıkları ilk maçını kazandı

Yeni başkan Mesut Kocagöz, Kepez ailesiyle bayramlaştı! Mesut Kocagöz, bakın neler söyledi
Bölgesel

Yeni başkan Mesut Kocagöz, Kepez ailesiyle bayramlaştı! Mesut Kocagöz, bakın neler söyledi

Mahalli İdareler Seçimi'nden zaferle çıkan yeni başkan Mesut Kocagöz, Kepez Belediye Başkanlığı görevinde ilk bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Mesut Kocagöz, bakın neler söyledi

Kepez'de Kocagöz dönemi başladı
Bölgesel

Kepez'de Kocagöz dönemi başladı

Kepez Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Mesut Kocagöz, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Alanay'dan devraldı.