Konya Valiliği görevine atanan Vali İbrahim Akın, görevine başladı.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Konya Valisi olarak atanan İbrahim Akın, Konya Valiliği önünde törenle karşılandı. Tören mangasını selamlayan Vali Akın daha sonra protokol üyeleriyle tek tek tokalaştı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Akın, "Görevimin Konya'mız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum. Bu kadim şehre hizmet görevini üstlenirken, tarihimizin, kültürümüzün ve değerlerimizin bu topraklarda ne kadar derin olduğunun ve üzerimize yüklediği sorumluluğun bilincindeyim. Bu bilinç içerisinde, yönetimde temel yaklaşımımız insanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, hesap verebilen, katılıma açık bir yönetim olacaktır. Güler yüzlü ve hoşgörülü bir yaklaşımla toplumumuzun her kesimini kucaklayan bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz" dedi.
Burdur'da bir kiracı, fahiş kira artışını protesto etmek için adliye karşısına çadır kurdu. Mahkeme süreci ve kira davası detayları haberimizde!
Burdur'da alacak verecek meselesi nedeniyle işlenen çifte cinayet davasında ilk duruşma görüldü. Sanık Metin K., hakim karşısında ifade verdi. Detaylar için tıklayın!
Isparta'da 71 yaşındaki bir adam, otel odasında ölü bulundu. Yaşlı adamın kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı bildirildi.
Isparta'da 2 katlı müstakil bir evde çıkan yangında, alevler evin her yerini sararken ev sahibi can havliyle dışarı çıkmaya çalıştı.
Eğirdir ilçesinde suç oranlarını azaltmak amacıyla denetimler kesintisiz devam ediyor.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde araçların lastiklerini elindeki bıçakla patlatarak zarar verdiği iddia edilen şahıs, polis ekiplerince yakalandı.
Yorumlar (0)