Antalya / Korkuteli

Korkuteli MHP Delegeleri Yeniden Medine Yapılmışev dedi

KORKUTELİ MHP’DE BAŞKAN YAPILMIŞEV GÜVEN TAZELEDİ.

Korkuteli MHP Delegeleri Yeniden Medine Yapılmışev dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresi’ne tek liste aday olarak giden mevcut başkan Av. Medine Yapılmışev güven tazeledi. 353 oy alan mevcut başkan Yapılmışev yeniden başkan seçildi.
Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresi, Recep Gürbüz Kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan’ın da katıldığı kongrede, divan başkanlığını MHP Kepez Büyükşehir meclis üyesi Ali Baki Sarıca, 23. Dönem milletvekili Hüseyin Yıldız, MYK üyesi Özgür Bayraktar, kadın kolları il başkanı Ayça Sezer Naz, il sekreteri Onur Temel yaptı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreyle ilgili gönderdiği mesaj okundu.

Kongrenin açılış konuşmasını ise MHP Antalya İl Bakanı Hilmi Durgun yaptı.
Kongreye katılan partililere ve vatandaşlara teşekkür eden Başkan Durgun, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.
Kongreleri coşkulu bir katılımla, kurallara riayet eden bir sorumluluk ve dava ahlakıyla gerçekleştirdiklerini kaydeden Durgun, dünyada ve Türkiye’de etkisini sürdürmekte olan Covid-19 salgını nedeniyle Korona virüse karşı alınan tedbirlerle birlikte sosyal mesafe kuralına uymaya özen gösterildiğini belirtti. Kongreleri “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” şiarı ile gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye devam edeceklerini bildiren Durgun, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin mesajını da partililere bizzat kendisi iletti.
Ardından kongreye katılanlara hitap eden MHP Korkuteli İlçe Başkanı ve tek aday olan Medine Yapılmışev,“7 Temmuz 2017 tarihinde Liderimiz, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli Bey’in emirleri ile atandık. Atama öncesi gelişen süreç itibarıyla vazifemizin zor ve meşakkatli olduğunu biliyorduk. Zira 4 dönemdir üç hilal sancağını dalgalandırdığımız bir ilçede; partimiz üzerinde türlü tuzakların kurulduğu, yereldeki en üst makamdan partililerimize karşı baskı ve tehditlerin yapıldığı, yine aynı makamdan Lidere ve partimize ihanetin aleni gerçekleştiği sancılı bir dönem yaşamaktaydık. Öyle ki; Antalya genelinde maalesef İhanetin Merkezi konumuna gelmiştik. İhanetin kurucuları tarafından, Liderimiz ve partimiz hakkında olumsuz propaganda zirve yapmıştı. Teşkilatımız kapalı- dava arkadaşlarımızda ümitsizlik had safhadaydı.
Unuttukları ise şuydu; Yıllardır “Korkuteli Ovası- Bozkurtlar Yuvası” denilen, milliyetçilik ruhunun şehrimizdeki timsali olan ilçemizde; Bozkurtlar Liderini yalnız bırakır mıydı? Elbette hayır? Öncelikle vazifeye; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendiyi Genel Merkezimizde ziyaret etmekle başladık.
Sayın Genel Başkanımızın bizlere talimatı açık ve netti. “Evlatlarım Sırtımdaki Hançeri Korkuteli’nde Çıkartın Atın”
Bizler Ocaklarda Ant içmiştik. Liderimize, davamıza, teşkilatımıza, Aziz Milletimize, Devletimize, Bayrağımıza, Kuranımıza olan sadakatimizi ve bağlılığımızı hiç bir vakit sorgulatmadık. Bundan sonra da sorgulatmayacaktık.
Bu şuurla gerçekleştirdiğimiz 1, 5 yıllık teşkilat çalışmamız ve 8 aylık yerel seçim çalışmamız; Rabbime sonsuz hamt ve şükürler olsun ki 31 Mart 2019 gecesinde Zaferle Sonuçlandı. Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayımız Ömer İşlek ile birlikte çıktığımız 31 Mart yerel seçimlerinde, olağanüstü bir yerel Seçim çalışması sonucunda Belediye Başkanlığını kazandık. Bu itibarla Korkuteli Belediyesinde beşinci dönem- üç hilal sancağını dalgalandırmak yöneticisi olduğumuz teşkilatımıza nasip oldu.
En önemlisi Genel Başkanımızın Emirlerini Yerine Getirmenin Onuru Da Teşkilatımıza nasip oldu. Bu vesileyle; bu önemli başarıda emeği geçen, başta Antalya milletvekilimiz Abdurrahman Başkan olmak üzere Cumhur İttifakının tüm kıymetli milletvekillerine, Cumhur İttifakının il ve ilçe teşkilatlarında görevli tüm yönetici arkadaşlarıma, teşkilat görevi olmasa da bu uğurda gönüllü olarak çalışan tüm Cumhur İttifakı Gönültaşlarıma ve tabiî ki birlikte çalışmaktan onur duyduğum teşkilatımızın tüm birimlerinde canla başla çalışmış tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Son olarak partimizin Üretken Belediyecilik düsturu gereği; seçildiği günden bugüne kadar seçim projelerinin tamamına yakınını 18 ayda tamamlayan, çalışkan Belediye Başkanımız Ömer İşlek beye teşekkür ediyorum.
Daha sonra yapılan seçimde 353 delege oy kullandı. 353 delegenin oyunu alan mevcut başkan Medine Yapılmışev yeniden seçildi.MHP KORKUTELİ YENİ YÖNETİMİ


MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev’in yönetiminde Hikmet Belik, Mehmet Çelik, Ahmet Boz, İsmail Küçük, Mustafa Güzel, Yusuf Kukul, Özgür Sabancı, Aziz Kolan, Halit Yıldırım, Hüseyin Delikahyaoğlu, Hülya Esen, Bülent Deviren, Ali Tekin, Selçuk Kızıl, Eyüp Akçayır, Ali Bakacak, Osman Şahin, Şükrü Kasap yer aldı.


MHP Korkuteli İlçe Başkanlığı'nın Olağan Kongresine

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, eski Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, belediye meclisi üyeleri ve delegeler katıldı.

ADEM DURMAZ KORKUTELİ

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Korkuteli Sadık Önal Başkanlığında  MHP Ak Parti Cumhur ittifakı meclis üyesi listesi
Yerel Yönetim

Antalya Korkuteli Sadık Önal Başkanlığında MHP Ak Parti Cumhur ittifakı meclis üyesi listesi

31 mart 2024 pazar gün yapılacak yerel seçimleri Cumhur ittifakı başkan adayı Sadık Önal, Korkuteli Cumhur ittifakı meclis üyesi listesini İlçe Seçim Kuruluna teslim etti. Cumhur ittifakı meclis üyeliği listesi şu isimlerden oluştu

Korkuteli  Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Sadık Önal, Gün Birlik günü
Bölgesel

Korkuteli Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Sadık Önal, Gün Birlik günü

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Av. Medine Yapılmışev, Ak Parti ilçe başkanı Osman Nuri Kök ve belediye Başkan adayı Sadık Önal ile birlikte açıklamalar yaptılar.

Korkuteli MHP Belediye Başkan Adayı  Sadık Önal 'ın ilk Sözleri  Ne oldu.
Bölgesel

Korkuteli MHP Belediye Başkan Adayı Sadık Önal 'ın ilk Sözleri Ne oldu.

Antalya ili Korkuteli ilçesinde 5 yıldır başarılı bir Belediye Başkanlığı yapan MHP li Başkan Ömer İşlek, Korkuteli Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran ve Sadık Önal MHP korkuteli Belediye Başkan aday adayı olmuşlardı.

Korkuteli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı,Lokma Dağıtımı ve Kur'an Tilaveti gerçekleştirdi
Yerel Yönetim

Korkuteli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı,Lokma Dağıtımı ve Kur'an Tilaveti gerçekleştirdi

Korkuteli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı, Kahraman Şehit Askerlerimiz için Cumhuriyet meydanı Çayırlı camii yanında Cuma namazı sonrası Lokma Dağıtımı ve Kur'an Tilaveti gerçekleştirdi

İşte Cumhur İttifakı adına Antalya'da MHP’nin aday çıkaracağı o ilçeler
Yerel Yönetim

İşte Cumhur İttifakı adına Antalya'da MHP’nin aday çıkaracağı o ilçeler

MHP’li belediye başkanlarının bulunduğu Alanya ve Korkuteli’nin dışında 3 ilçede daha MHP’li adayla seçime girilmesi kararlaştırıldı.

Başkan Medine Yapılmışev 'den İddialı Paylaşım
Yerel Yönetim

Başkan Medine Yapılmışev 'den İddialı Paylaşım

Milliyetçi Haraket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, sosyal medya hesabından kazanacak aday vurgusu yaparak;