Bülent Okunakol

'Beynelminel Yahudi' ve milli mücadeleciler

Bülent Okunakol'un ''Beynelminel Yahudi' ve milli mücadeleciler' adlı köşe yazısı...

Bülent Okunakol

" BEYNELMİNEL YAHUDİ " VE MİLLİ MÜCADELECİLER

1970 yılların ortalarında ortaokul seviyelerinde bir şekilde Yeniden Milli Mücadeleciler olarak bilinen hareketin mensupları ile tanışmış ve zamanla bu güzel insanların sohbetlerine katılmaya başlamıştım.

Bu teşkilat yerli, milli ve tam bir kültür hareketiydi. Ağabey diye hitap edilen bu şahsiyetler, kültürlü, efendi, cana yakın inançlı, sigara dahi kullanmayan, kendilerini İslâm’a vatanına, milletine ve devletine adamış çok farklı insanlardı sanki...

O haftalık sohbetleri heyecanla bekler, iple çekerdim. Hayatımın en güzel, en anlamlı günleriydi o günler.

O anları anlamlı kılan oradaki insanların güzelliği,, yapmacıktan uzak, çok farklı bir manevi atmosfer, inanılmaz bir sevgi - saygı, samimiyet ve mütevaziliğin zirve yaptığı bir ortam olmasıydı belki de...

Bu hareket bir kültür hareketiydi demiştik. Burada gençler yaş gruplarına göre eğitime tabi tutuluyor, öncelikle, Kuran alfabesi, ilmihal, akaid, ve peygamber efendimizin hayatı öğretiliyordu.

Özellikle Hz. Muhammed' in yaşam şekli bir hayat tarzı olarak benimsenmeye, öğretilmeye çalışılıyordu. Mücadeleciler durmadan okuyor, okuyorlardı. Gündelik Bayrak Gazetesi yanında, haftalık YMM mecbuası, kültürel boyutlu aylık Pınar, 3 aylık Gerçek dergileri vb..

" Gerçek Emperyalizm, Kadroların Vazifeleri" gibi el kitapları mutlaka gurup çalışması ile okutuluyor, ülke ve dünya meselelerine ilmi bir bakış açısıyla yorumlar getiriliyordu.

BEYNELMİNEL YAHUDİ

Gün geldi bu ağabeyler bir gün elime bir kitap verdiler. Bu kitap 1974 Otağ yayınlarından " Beynelminel Yahudi " adlı orta büyüklükte bir eserdi. Yazarı, Henry Ford idi. Ford, dünyanın ilk otomobil fabrikasının sahibi ve şirketin yönetim kurulu başkanı durumundaydı.

Kitabı veren ağabeyimiz,

-" bu kitabı okuyorsun daha sonra birlikte arkadaşlarımıza anlatıyoruz. Ama lütfen çok dikkatli oku tamam mı?" diye de tenbihlemişti.

Bu kitabı dikkatli bir şekilde okuyordum. Okudukça dünyada cereyan olayların gerçek mahiyetlerini, ve Yahudilerin bu hadiselerin gerçek müsebbibleri olduğunu belgeleriyle görüyor, hayretler içinde kalıyordum.

Henry Ford, otomobil fabrikasının muntazam bir şekilde başarıyla çalıştığı günlerde bir müddet sonra; fabrikada anormal gelişmelerin yaşanmakta olduğunu, işçiler ve personel arasında huzursuzlukların olduğunu, üretimin yavaşladını farkeder.

Ford, durup dururken başlayan bu gelişmelerin asıl nedenini araştırmak için müfettişler tutar. Müfettişler aylar süren araştırmalar sonunda fabrikada başgösteren sorunların temelinde insan faktörünü tespit ederek, bir İhanet şebekesini ortaya çıkarırlar.

Bu şebekede ortak özellik olarak hepsinin de Yahudi kökenli olması dikkatlerini çeker. Bunun üzerine Henry Ford, bu Yahudilerle ilgili hem ABD, hem de tüm dünyayı kapsayacak şekilde geniş bir araştırma yaptırır.

Binlerce belge ve dokümandan oluşan dosyalar, hazırlanır.

Ford, tüm bu raporlar sonrası görüyor ki; fabrikasına musallat olan bu Yahudilerin dünyanın her yerinde inanılmaz bir şekilde örgütlü faaliyet ve ihanetler içerisindedirler. Ford, bu Yahudilerin dünya hakimiyeti hedefiyle bulundukları ülkeleri öncelikle; ekonomik, siyasi, kültür ve sanat vb. alanlarda ele geçirerek emellerine hizmet etme amacında olduklarını saptar. Bunun " siyonizm " adını alan bir Yahudi devletiyle birlikte dünya sion İmparatorluğu kurma amacını hedefleyen beynelminel bir teşkilat olduğunu öğrenir.

Ford Şirketlerinin kurucusu olan, Henry Ford, Meslek hayatının zirvesinde iken, Yahudiler tarafından kendisine karşı kurulan bu komplolara karşı, Yahudilik ve Yahudiler hakkında topladığı bilgi ve belgeleri o dönemin yayın organı olan “The Dearborn Independent” de (Beynelmilel Yahudi)’yi tefrika etmeye başlar…

İşte o zaman kızılca kıyamet kopar. Amerika çalkalanıyordur. Ford’un yayınladığı her nüsha para karşılığında dünyanın her yerinden Yahudiler tarafından toplatılır. Bu arada Ford ölümle tehdit edilerek, özür dilemeye zorlanır… Özür dilediğini yazılı bir belge ile Yahudi teşkilatlarına gönderir. Aslında özür dileyen Ford değil yanında çalışan Hanry Bennet adında bir memurdur. O günden bu güne, bu eser gerek Amerika’da gerek dünyanın diğer ülkelerinde milyonlarca basılarak yahudinin gerçek yüzünü, karanlık faaliyetlerini ifşa etmektedir.

Dün ve bugün dünyanın herhangi bir ülkesinde bir karışıklık, anarşi, savaş türü gelişmeler var sa; bilin ki altından muhakkak Yahudiler çıkar.

Günümüzde dünya ülkeleri içerisinde Yahudi sermayesinin hakimiyetine girmemiş çok az sayıda devletin olduğunu görüyoruz.

Dünya devi olarak gösterilen devletlerin Yahudiler tarafından ekonomik güç ve siyaseten nasıl hükümranlık altına alınmış olduklarını yaşadığımız son olaylar ışığında çok net bir şekilde gözlemliyoruz. Filistin, Gazze ve Lübnan' da yaşanan işgaller, soykırım karşısında dünyanın ve İslam aleminin suskunluğunu ve başta ABD olmak üzere batılı işbirlikçi devletlerin İsrail'i destekleyen politikalarını bu minvalde değerlendiriyoruz.

Ülkemizin geçmişinde de başta 1930 larda açılan uçak fabrikası ve Milli Sanayii hamlelerinin sabote edilmesinin altında da bu Beynelminel Yahudilerin ihanetlerini kaydediyoruz. Yahudiler benzeri bir sabote girişiminde belki Ford da muvaffak olamamış, fakat dünyanın bir çok yerinde ve ülkemizde maalesef başarılı olarak her alanda korkunç bir tahribatta bulunmuşlardır.

Yeniden Milli Mücadeleciler bu gerçekleri bildikleri için mensuplarına bu kitabı yayınlayarak okutma ihtiyacı duymuşlar meğer !..

O zaman Milli Mücadeleciler şöyle bir sloganla Yahudi realitesini dünyaya haykırıyorlardı.

" Amerika - Rusya

Yahudiye Kukla !.."

Milli Mücadeleciler tam yarım asır öncesinden bu günleri işaret etmişler, dünyayı ve İslam alemini bekleyen Siyonist tehlikeyi göstermeye çalışmışlardır.

İşte sevgili okuyucularım,

Bugün dünyada yaşanan olayları doğru bir şekilde yorumlayabilmek için Yahudileri ve Siyonizmi çok iyi bilmek ve anlamak gerekiyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 5
    ALKIŞ
  • 2
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Bülent Okunakol Diğer Yazıları

13
EKİM

2024

'Beynelminel Yahudi' ve milli mücadeleciler

Bülent Okunakol'un ''Beynelminel Yahudi' ve milli mücadeleciler' adlı köşe yazısı... Devamı

30
EYLÜL

2024

Teğmenlerin kılıçları!

Bülent Okunakol'un 'Teğmenlerin kılıçları!' adlı köşe yazısı.. Devamı

25
EYLÜL

2024

Ekonomist değilim ama fakirden alan zengine veren faiz ekonomisiyle biz adam olmayız

Bülent Okunakol'un 'Ekonomist değilim ama fakirden alan zengine veren faiz ekonomisiyle biz adam olmayız' adlı köşe yazısı Devamı

23
EYLÜL

2024

Fenerbahçe Galatasaray derbisini hak eden kazandı

Bülent Okunakol'un 'Fenerbahçe Galatasaray derbisini hak eden kazandı' adlı köşe yazısı... Devamı

23
EYLÜL

2024

Bülent Okunakol Yazdı Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Hak eden Kazandı

Bülent Okunakol'un Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Hak eden Kazandı yazısı Devamı

19
EYLÜL

2024

Gölhisar Belediye Başkanımızı ziyaret ederek ilçe gündemini ve devlet hastanemizi konuştuk

Bülent Okunakol'un 'Gölhisar Belediye Başkanımızı ziyaret ederek ilçe gündemini ve devlet hastanemizi konuştuk' adlı köşe yazısı Devamı

09
EYLÜL

2024

İnsanlık ölmüş ahlak kayıp, vicdan firarda!

Bülent Okunakol'un 'İnsanlık ölmüş ahlak kayıp, vicdan firarda!' adlı köşe yazısı... Devamı

30
AĞUSTOS

2024

Benim Zaferimin Ne Değeri Olabilirki ?

Benim Zaferimin Ne Değeri Olabilirki ? Bülent Okunakol'un Benim Zaferimin Ne Değeri Olabilirki ? Köşe Yazısı Devamı

30
AĞUSTOS

2024

Benim Zaferimin Ne Değeri Olabilirki ?

Bülent Okunakol'un Benim Zaferimin Ne Değeri Olabilirki ? Köşe Yazısı Devamı

28
AĞUSTOS

2024

GALATASARAY' DA ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN ELENDİ TEK KELİMEYLE FUTBOL AYIBI !..

Şampiyonlar ligine Fenerbahçe'den sonra Galatasaray' da vasat bir takıma elenerek veda etti. Ekonomik değerler,oyuncu kalitesi ve kulüp kapasitesi olarak bizim takımların 10 da 1 i dahi etmeyen sıradan takımlara elenen kulüplerimizin aldığı bu sonuçlar tek kelimeyle bir futbol ayıbı olduğu kadar bir skandaldır da. ( !.........) Devamı

İlgili Haberler

Türk Yahudi Toplumu İsrail’in hastaneye olan saldırısı hakkında açıklama yaptı
Bölgesel

Türk Yahudi Toplumu İsrail’in hastaneye olan saldırısı hakkında açıklama yaptı

Türkiye Hahambaşılığı Vakfı (Türk Yahudi Toplumu), İsrail’in Gazze’de hastane, okul, huzurevi gibi yerleri hedef almasını kınayarak, devletin huzurun sağlanması için verdiği çabalara destek verildiğini açıkladı.

Üvey anne ile ilişki tepki topladı, Kızılcık Şerbeti yapımcıları bazı sahneleri kaldırdı!
Yaşam

Üvey anne ile ilişki tepki topladı, Kızılcık Şerbeti yapımcıları bazı sahneleri kaldırdı!

Show Tv'nin popüler dizilerinden Kızılcık Şerbeti'nin bu sezondaki bölümlerinde Giray'ın üvey annesi Heves'le ilişkisinin olduğu ortaya çıkmıştı. Kızılcık Şerbeti'nde Doğa ile evlenen Giray'ın üvey annesiyle yakınlaştığı sahneler izleyicilerin tepkisini çekmişti.

İzmir 17 Ekim İzmir elektrik kesintisi! İşte etkilenecek yerler
Kesintiler

İzmir 17 Ekim İzmir elektrik kesintisi! İşte etkilenecek yerler

İzmir'de 17 Ekim 2024 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? İzmir ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? İzmir'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Afyonkarahisar'da 17 Ekim 2024 elektrik kesintisi! Nerelerde etkili olacak
Kesintiler

Afyonkarahisar'da 17 Ekim 2024 elektrik kesintisi! Nerelerde etkili olacak

Afyonkarahisar'da 17 Ekim 2024 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde...

17 Ekim İstanbul elektrik kesintisi! Nerelerde etkilenecek yerler
Kesintiler

17 Ekim İstanbul elektrik kesintisi! Nerelerde etkilenecek yerler

İstanbul'da 17 Ekim 2024 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? İstanbul'da yarın elektrikler kesilecek mi? İstanbul'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

17 Ekim Muğla elektrik kesintisi! İşte etkilenecek yerler
Kesintiler

17 Ekim Muğla elektrik kesintisi! İşte etkilenecek yerler

Muğla'da 17 Ekim 2024 Perşembe Günü elektrik kesintisi var mı? Muğla'da yarın elektrikler kesilecek mi? Muğla'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde...