FUTBOLDA SİYONİST LOBİ İŞ BAŞINDA MI?
Saygıdeğer okuyucularım,
Siyonist, faşist İsrail'in Gazze'de uygulamakta olduğu insanlık dışı katliamlar ve soykırım, dünyanın değişik yerlerinde ve çeşitli platformlarda da protestolar ile kınanıyor, mazlum Filistin Halkına destekler çığ gibi artarak sürüyor.
Spor camiasında da benzeri destek ve protestolara rastlıyoruz.
UEFA'nın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray taraftarı ve bazı futbolcuları saldırıların başladığı ilk günden bu tarafa maçlarda ve değişik şekillerde Filistin halkının yanında olduklarını söylemleri ve açtıkları Türkçe ve İngilizce pankartlarla tüm dünyaya göstermişlerdir.
Bizlerin gurur duyduğu bu tür eylemler elbette birilerini rahatsız etmiş olmalı ki;
Galatasarayımızın Deplasmanda Alman ekibi Bayern Münih ile Manchester United ile İstanbul'da yaptığı karşılaşmalar yanında; gene Bayern Münih'in Kopenhag ile oynadığı ve Galatasaray 'ın aleyhine tecelli eden skandal hakem oyunları sergilenmiş takımımızın hakları tüm dünyanın gözü önünde göz göre göre resmen gasp edilmiştir.
Skandal kararlara imza atan,
Galatasaray Manchester United maçında orta hakemin İspanyol ve Bayern Münih Kopenhag maçında da son dakikada skandal bir kararla yüzde yüzlük penaltıyı iptal eden" var" hakeminin İspanyol olması ne kadar tesadüf olabilir sorusunu akıllara getirdi.
Evet , mazlum Filistin Halkının yanında olduğumuzu her halükarda gösteren Galatasaray kanaatımca; gizli ve kirli eller tarafından doğranıyor. Siyonist çeteler futbola da müdahale ederek
Galatasarayımızdan intikam almak peşinde. Bütün bu olayların ardından
Galatasaray yönetimi haklarını aramak için UEFA nezdinde derhal girişimlerde bulunmak, haklarını aramak zorundadır.
Teşekkürler Şanlı Galatasaray'ın vefakâr, duyarlı taraftarı...
Varolun Galatasaraylı aslanlar !...
Ayağınıza taş değmesin.
Bileğinize kuvvet !...
Başarılarınız daim olsun.
İyi ki varsınız ...
2025
Bülent Okunakol'un RAMAZANIN HAZZINI ALMAYAN BAYRAM SEVİNCİNİ DUYABİLİR Mİ ? köşe yazısı Devamı
2025
Bülent Okunakol'un 'Az kalsın dinimi 30 kuruşa satıyordum !' adlı köşe yazısı... Devamı
2025
Bülent Okunakol'un 'Yaşanmış öyküler Seni görünce hem dua ediyorum hem beddua edesim geliyor' adlı köşe yazısı... Devamı
2025
Bülent Okunakol'un 'Ülkemiz suni gündemlerle kaosa mı itilme isteniyor?' adlı köşe yazısı. Devamı
2025
Yaklaşık 8 ay önce Gölhisar İlçesine atanarak vazifesine başlayan Kaymakam Emre ÇİFÇİ'yi makamında ziyaret ederek ilçe gündemine dair bir sohbet gerçekleştirdik. Devamı
2025
Bülent Okunakol'un 'İyilik yapalım ama nasıl? Muhteşem bir hikaye' adlı köşe yazısı... Devamı
2025
Bülent Okunakol'un BUGÜN NE DEĞİŞTİ DE BİZIMKİLER VE DÜNYA PKK İLE BARIŞMAMIZI İSTİYOR ALKIŞ TUTUYOR ? adlı köşe yazısı. Devamı
2025
TUT BİZİ EY ORUÇ ! Bülent Okunakol'un TUT BİZİ EY ORUÇ ! adlı köşe yazısı. Devamı
2025
Bülent Okunakol'un 'Gölhisar ilçesi Mümtaz değerlerinden Fuat Naci Hoca dua bekliyor' adlı köşe yazısı... Devamı
2025
Bülent Okunakol'un 'Gölhisar Devlet Hastanesinde doktor Güvenç Bey güven vermeye devam ediyor' adlı köşe yazısı... Devamı
Okul Sporları Futbol Gençler Grup Şampiyonası, 05-07 Mart 2025 tarihleri arasında Denizli'nin ev sahipliğinde yapılacak. Detaylar haberimizde..
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 28. haftanın programını açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski Başkanvekili Metin Tokat, Galatasaray - Fenerbahçe maçını yabancı hakemin yönetmesine ilişkin alınan kararla ilgili, "Türk futbolunun tükendiği bir gün. Ne olursa olsun bu karar Türk hakemlerine olan güvenin tamamen yok olduğunu gösteren bir durum" dedi.
Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu organize ettigi, Futbol macını Kinetix spor komleksinin halı saha salonunda dostluk Maçı düzenledi.
Burdur’da düzenlenen Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği’nde şampiyon Burdur Spor Lisesi oldu. Spor Lisesi, 5-7 Mart’ta Denizli’deki bölge finallerine katılmaya hak kazandı.
Denizli Pamukkale Beşiktaş Futbol Okulu genç yetenekleri Türk Futboluna kazandırmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)