Bülent Okunakol

Gölhisar Belediye Başkanımızı ziyaret ederek ilçe gündemini ve devlet hastanemizi konuştuk

Bülent Okunakol'un 'Gölhisar Belediye Başkanımızı ziyaret ederek ilçe gündemini ve devlet hastanemizi konuştuk' adlı köşe yazısı

Bülent Okunakol

GÖLHİSAR BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET EDEREK İLÇE GÜNDEMİNİ VE DEVLET HASTANEMİZİ KONUŞTUK

Dün Gölhisar Belediye başkanımız sayın İbrahim Sertbaş'ı makamında ziyaret ederek, hem seçim sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, hem de Geçen gün NNCHABER de yayınlanan, sosyal medyada da yoğun ilgi gören Gölhisar Devlet Hastanesinin uzman hekim ihtiyacını konu alan haberini ve ilçe gündemine dair gelişme ve beklentileri konu edindik.

Sayın başkan, sorduğumuz her soruya samimi ve net cevaplar verdi. Kısa ve orta vadede hedef koyduğu projelerden bahsetti.

İlçe gündeminde yeralan diğer meselelerden olan, Cumhuriyet Caddesi ve Recep Tayyip Erdoğan Caddeleri için düşünülen " tek yön " trafik akışı kararının önümüzdeki günlerde yeniden tartışmaya açılarak gündemimize geleceğini düşünüyoruz.

Başkan Sertbaş, yıllardır sürümceme de kalan ve kendi projeleri arasında da yer alan " Sebze ve meyve Hali" yanında " otogar " projeleri için de çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Başkana daha önce kendisine bir çağrıda bulunarak emeklilerimizin talebi doğrultusunda açılmasını istediğimiz " emekli evi yada kıraathanesini " hatırlatıyorum. Başkan bu çağrıya bigane kalmayacağını, bu talebi, şu an inşaatı devam devam hayırsever Mustafa Eravcı'nın katkılarıyla yapılacak "Gölhisar Huzurevi projesi" kapsamında yer alacak 250 metre karelik bir kahvehane - kıraathane içinde emeklilerimizin de misafir olabileceği bir mekanda karşılamak istediğini belirtti. Sertbaş, Huzurevi projesi için hayırsever, güzel insan, Mustafa Eravcı'nın yeniden bir kaynak ayıracağını ve bu muhteşem projenin önümüzdeki bahara yetiştirelerek hizmete sunmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Sohbetimizin ana konusu ise; geçtiğimiz günlerde NNCHABER ve sosyal medyada da yer aldığı üzere Gölhisar Devlet Hastanesiydi.

Hastanemizin en önemli branşlarında yaşanan uzman hekim açıkları ve ek bina yapımı ile ilgili gelişmeler yanında hastanemizin başarısı için neler yapılabileceğinin üzerinde mülahazaralarda bulunduk.

Başkan Sertbaş, hastanemizin kadro eksikliğinin giderilmesi konusunda elinden geleni yapmaya çalıştığını dile getirirken, önümüzdeki günlerde bir KBB uzman hekiminin en azından haftada bir gün olsa da hastanemizde görev yapması için bir girişimde bulunacağını ve bir müjde vermeyi umduğunu söyledi.

İbrahim Sertbaş, Sağlık Bakan Yardımcısı sayın Kürşat Kırbıyık'ın ilçemiz hastanesi için her türlü desteği verdiğini belirterek; söz konusu hekimler için kadro açılması noktasında yeniden kendisini ziyaret edeceğini de belirtti.

Biz de bu vesileyle Gölhisar sevdalısı mümtaz şahsiyet, bakan yardımcısı sayın Kürşat Kırbıyık' a halkımız adına selam, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Ayrıca sayın başkana, hastanemizde yaşanan " siyasi baskı ve müdahale iddialarını" soruyoruz.

Başkan, bu iddialarla ilgili bir bilgisinin olmadığını;

-"ama bu aşamadan sonra hastanemizde görev almayı düşünen kadro yada mevcut görevli kadrolarımıza söz veriyorum. Ben şahsen buna asla müsaade etmeyeceğim. Bu sözümü bir teminat olarak görmelerini istiyorum. Hastanemiz için fedâkarca hizmet vermeye çalışan kadro ve personelimizin bizim baştacımız olduğunun bilinmesini isterim. " Şeklinde ifadelerde bulunması bizleri fevkalade sevindirdi.

Gayet samimi bir ortamda, dobra dobra gerçekleştirdiğimiz bu güzel sohbet ve misafirperverliği için sayın Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Bülent Okunakol Diğer Yazıları

13
EKİM

2024

'Beynelminel Yahudi' ve milli mücadeleciler

Bülent Okunakol'un ''Beynelminel Yahudi' ve milli mücadeleciler' adlı köşe yazısı... Devamı

30
EYLÜL

2024

Teğmenlerin kılıçları!

Bülent Okunakol'un 'Teğmenlerin kılıçları!' adlı köşe yazısı.. Devamı

25
EYLÜL

2024

Ekonomist değilim ama fakirden alan zengine veren faiz ekonomisiyle biz adam olmayız

Bülent Okunakol'un 'Ekonomist değilim ama fakirden alan zengine veren faiz ekonomisiyle biz adam olmayız' adlı köşe yazısı Devamı

23
EYLÜL

2024

Fenerbahçe Galatasaray derbisini hak eden kazandı

Bülent Okunakol'un 'Fenerbahçe Galatasaray derbisini hak eden kazandı' adlı köşe yazısı... Devamı

23
EYLÜL

2024

Bülent Okunakol Yazdı Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Hak eden Kazandı

Bülent Okunakol'un Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Hak eden Kazandı yazısı Devamı

19
EYLÜL

2024

Gölhisar Belediye Başkanımızı ziyaret ederek ilçe gündemini ve devlet hastanemizi konuştuk

Bülent Okunakol'un 'Gölhisar Belediye Başkanımızı ziyaret ederek ilçe gündemini ve devlet hastanemizi konuştuk' adlı köşe yazısı Devamı

09
EYLÜL

2024

İnsanlık ölmüş ahlak kayıp, vicdan firarda!

Bülent Okunakol'un 'İnsanlık ölmüş ahlak kayıp, vicdan firarda!' adlı köşe yazısı... Devamı

30
AĞUSTOS

2024

Benim Zaferimin Ne Değeri Olabilirki ?

Benim Zaferimin Ne Değeri Olabilirki ? Bülent Okunakol'un Benim Zaferimin Ne Değeri Olabilirki ? Köşe Yazısı Devamı

30
AĞUSTOS

2024

Benim Zaferimin Ne Değeri Olabilirki ?

Bülent Okunakol'un Benim Zaferimin Ne Değeri Olabilirki ? Köşe Yazısı Devamı

28
AĞUSTOS

2024

GALATASARAY' DA ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN ELENDİ TEK KELİMEYLE FUTBOL AYIBI !..

Şampiyonlar ligine Fenerbahçe'den sonra Galatasaray' da vasat bir takıma elenerek veda etti. Ekonomik değerler,oyuncu kalitesi ve kulüp kapasitesi olarak bizim takımların 10 da 1 i dahi etmeyen sıradan takımlara elenen kulüplerimizin aldığı bu sonuçlar tek kelimeyle bir futbol ayıbı olduğu kadar bir skandaldır da. ( !.........) Devamı

İlgili Haberler

Gölhisar Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Zafer Korkmaz Görevine Başladı
Bölgesel

Gölhisar Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Zafer Korkmaz Görevine Başladı

18 yıllık tecrübesiyle Gölhisar Devlet Hastanesinde göreve başlayan Zafer Korkmaz, idari ve mali hizmetlerdeki çalışmalarıyla hastane temizliği, park alanları bakımı ve teknik konularda iyileştirmeler sağlıyor.

Gölhisar Devlet Hastanesi'nde en önemli uzman hekim ihtiyacı halen karşılanamadı
Bölgesel

Gölhisar Devlet Hastanesi'nde en önemli uzman hekim ihtiyacı halen karşılanamadı

Burdur Gölhisar Devlet Hastanesi, geniş bir bölgeye hizmet vermesine rağmen kardiyoloji ve KBB uzman hekim açığını hâlâ kapatamadı. Vatandaşlar, eksikliklerin giderilmesini talep ediyor.

Gölhisar Devlet Hastanesi'nde yeni diş hekimi göreve başladı
Bölgesel

Gölhisar Devlet Hastanesi'nde yeni diş hekimi göreve başladı

Burdur'un Gölhisar ilçesinde hizmet vermekte olan devlet hastanesinde Diş Hekimi Dt. Oğuzhan Ural, göreve başladı.

Gölhisar'da Yeni Diş Hekimi Göreve Başladı
Sağlık

Gölhisar'da Yeni Diş Hekimi Göreve Başladı

Burdur Gölhisar Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve halkın daha iyi sağlık hizmeti almasını sağlamak amacıyla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Gölhisar Devlet Hastanesi'nde Yeni Başhekim Yardımcısı Göreve Başladı
Sağlık

Gölhisar Devlet Hastanesi'nde Yeni Başhekim Yardımcısı Göreve Başladı

Gölhisar Devlet Hastanesi'nde, Gölhisarlı olan Acil Tıp Uzmanı Dr. Sadettin Çağrı Eryurt, 21 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Başhekim Yardımcısı olarak göreve başladı.

Burdur’da devrilen traktörün altında kalan eski Gölhisar Devlet Hastane Müdürü Kemal Demir hayatını kaybetti
3. Sayfa

Burdur’da devrilen traktörün altında kalan eski Gölhisar Devlet Hastane Müdürü Kemal Demir hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre, Kemal Demir (55) tarlasını sulamak amacıyla arkasına su tankeri bağlı 15 SE 380 plakalı traktörü ile seyir halinde iken toprak yoldan ana yola çıktığı sırada traktörün devrilmesi ile altında kaldı.