Aydın / Kuşadası

Kuşadası Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Kuşadası Belediyesi, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte sokak hayvanlarının beslenme ve su ihtiyaçlarını sağlamaya yönelik çalışmalarını hızlandırdı. Devamı haberimizde...

Kuşadası Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Kuşadası Belediyesi, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte sokak hayvanlarının beslenme ve su ihtiyaçlarını sağlamaya yönelik çalışmalarını hızlandırdı. Bu çerçevede sıcaklığın 40 dereceye ulaştığı kentin farklı noktalarına can dostlar için yerleştirilen mama ve su kaplarına ekipler tarafından düzenli olarak bakım ve mama takviyesi yapılıyor.

Sokak hayvanlarını kent yaşamının ayrılmaz bir parçası olarak gören Kuşadası Belediyesi, can dostların aşırı sıcak hava şartları nedeniyle zorluk çekmemesi için tedbiri elden bırakmıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin pek çok noktasına yerleştirilen mama ve su kaplarının düzenli olarak bakımı ve temizliği yapılarak sayıları artırıldı. Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ekipleri ise park ve yeşil alanlar başta olmak üzere sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu yerlere ve beslenme noktalarına yüksek kalorili mama ve su takviyesi yaptı.

Kuşadası Belediyesi olarak can dostlarla her zaman çok yakından ilgilendiklerine dikkat çeken Başkan Ömer Günel, “Çok sevdiğimiz ve büyük bir hassasiyet gösterdiğimiz can dostlarımızı korumak ve yaşamlarını kolaylaştırmak hepimizin görevi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bugünlerde sokak hayvanları konusunda daha duyarlı davranmalıyız. Kuşadası Belediyesi olarak düzenli mama ve su takviyesi yapmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin de aynı duyarlılık ile hareket edeceğine, bu kavurucu sıcaklarda can dostlarımızdan bir kap mamayı ve suyu esirgemeyeceğine inanıyoruz. Mama ve sulukların korunması ve temiz tutulması noktasında da aynı hassasiyeti bekliyoruz” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Vatandaşların dikkati leylek yavrularını kurtardı
Yaşam

Vatandaşların dikkati leylek yavrularını kurtardı

Aydın’ın Söke ilçesindeki leylek yavruları büyümeye başlarken, çevresel atıklarla birlikte etrafa atılan plastik ipler de leylek yavrularını tehdit ediyor. Siyah saman iplerine dolanan 5 yavrudan 4’ü kurtarıldı.

Dalgınlığını canıyla ödedi
3. Sayfa

Dalgınlığını canıyla ödedi

Aydın'ın Efeler ilçesinde hemzemin geçitte karşıya geçmek isteyen ve gelen treni fark etmeyen yaşlı kadın, tren çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kadının kimlik belirleme çalışmaları devam ediyor.

Aydın Valisi Canbolat: Annelik Kutsal ve Mübarek Bir Değer!
Etkinlik

Aydın Valisi Canbolat: Annelik Kutsal ve Mübarek Bir Değer!

Anneliğin, merhamet ve koşulsuz sevginin timsali olduğuna dikkat çeken Aydın Valisi Yakup Canbolat; “Anne sevgisi, en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir” dedi.

Aydın'da Jandarma Operasyonu: Uyuşturucu Yakalandı
3. Sayfa

Aydın'da Jandarma Operasyonu: Uyuşturucu Yakalandı

Aydın’da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda uyuşturucu kullandığı tespit edilen 9 kişi yakalandı.

Özel günlerinizin lezzetli adresi! Aşçı Ali Aydın hizmetinizde...
Tanıtım

Özel günlerinizin lezzetli adresi! Aşçı Ali Aydın hizmetinizde...

Bucak'ta düğünler, nişanlar, mevlidler, eğlenceler ve her tür özel gününüz için lezzetli ve unutulmaz bir deneyim arıyorsanız, Aşçı Ali Aydın'a güvenebilirsiniz!

Söke Belediyesi Mesire Alanını Yeni Sezona Hazırladı
Bölgesel

Söke Belediyesi Mesire Alanını Yeni Sezona Hazırladı

Aydın'ın Söke ilçesine bağlı Güllübahçe Mahallesi’nde bulunan Mesire Alanı, yeni sezon için hazırlandı.