Muhlis Orak'tan mezarlıkların tahrip edilmesine tepki: Dirimizi rahat bırakmadınız bari ölülerimize saygınız olsun
İstanbul Erganililer Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhlis Orak, Ergani'de Kemertaş Mahallesi'nde bulunan mezarlıkların tahrip edilmesine tepki gösterdi.
"Mezarlar Kimler Tarafından Neden Tahrip Edildi?" başlığıyla İstanbul Erganililer Kültür ve Dayanışma Derneği'nin sosyal medya hesabından açıklama yapan Muhlis Orak, "Dirimizi rahat bırakmadınız bari ölülerimize saygınız olsun" diyerek şu açıklamayı yaptı:
"Resimlerde görüldüğü üzere Ergani İlçemiz , Kemertaş Mahallesinde bulunan mezarlar kimliği belirsiz kişilerce tahribata uğradı. Karşılaştığımız manzara maalesef bu. Dirimizi rahat bırakmadınız bari ölülerimize saygınız olsun. Bu ikinci defadır aynı olay vuku buluyor. Maalesef yapanlar bulunup cezalandırılmadıkça da tekrarı olacak gibi duruyor. Yazıktır,günahtır."
İstanbul Erganililer Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhlis Orak, Ergani'de Kemertaş Mahallesi'nde bulunan mezarlıkların tahrip edilmesine tepki gösterdi.
Antalya’nın Aksu ilçesinde yaşayan 75 yaşındaki Raziye Atik, tam 20 yıldır her gün Güzelyurt Mezarlığı'nı temizliyor.
Antalya’nın Alanya ilçesinde mezarlıkta çıkan yangında orman içerisinde bulunan arı kovanları zarar gördü.
Mamak'ta bir yıl önce uyuşturucu çeteleri tarafında 23 yaşında hayattan koparılan Doğukan Kabak, ölümünün birinci yılında anılacak.
olay Adana merkez Sarıçam ilçesi Buruk Mezarlığı'nda meydana geldi. İddiaya göre anne Şenay (45), kızları Gaye (25) ve Güldane Gerçek (21) ile birlikte Güldane Gerçek'in eşi Muzaffer E.'nin Buruk Mezarlığı'ndaki kabrini ziyarete geldi. Anne ve iki kızını takip eden Muzaffer E.'nin babası Ş.E.'nin mezarlıkta anne ve kızlarını tabanca ile vurarak öldürdükten devamı haberimizde
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca ilçesinde uzun zamandır ihtiyaç duyulan gasilhane ve morg hizmetlerini karşılamak adına çalışmalarını tamamladı
Muş'ta bir mezarlıkta çıkan örtü yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü
Yorumlar (0)