Muş’ta balık tutmaya giden genç nöbet geçirince yardımına arkadaşları koştu

Muş’ta, Murat Nehri’nde balık tuttuğu sıra sara nöbeti geçirerek suya düşen genç, arkadaşları tarafından kurtarıldı.

Muş’ta balık tutmaya giden genç nöbet geçirince yardımına arkadaşları koştu

Muş’ta, Murat Nehri’nde balık tuttuğu sıra sara nöbeti geçirerek suya düşen genç, arkadaşları tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay, sabah saatlerinde Murat Nehri’nde meydana geldi. Muş merkeze 30 kilometre uzaklıkta bulunan Yoncalıöz köyünde yaşayan Selami Akova (23), sabah saatlerinde balık tutmak için Murat Nehri’ne gitti. Bu sırada sara nöbeti geçiren Akova, dengesini kaybederek suya düştü. Akova’nın suya düştüğünü fark eden arkadaşları hemen yardıma koştu. Sudan çıkarılan Akova, arkadaşları tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık ve jandarma ekipleri, sudan kurtarılan Akova’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulansa alınan Akova, tedavi edilmek üzere Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Muş Devlet Hastanesine getirilen Akova’nın yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Mansur Yavaş İlk Sahuru Gençlerle yaptı
Yaşam

Başkan Mansur Yavaş İlk Sahuru Gençlerle yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan ayının ilk sahurunu Başkentli gençlerle yaptı.

Başkan Veli Gündüz Şahin Müjdeyi Verdi  Mamak'ta 8 mart  cumartesi Kadınlara Ücretsiz olacak
Yerel Yönetim

Başkan Veli Gündüz Şahin Müjdeyi Verdi Mamak'ta 8 mart cumartesi Kadınlara Ücretsiz olacak

Ankara Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, yönetimindeki Mamak Belediyesi, kadınlara 8 Mart müjdesi verdi. Mamak Belediyesi’nin yüzme havuzları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara ücretsiz hizmet verecek

Ankara Polatlı'da Genç Çiftçilere 80 ton mısır silajı dağıtıldı
Bölgesel

Ankara Polatlı'da Genç Çiftçilere 80 ton mısır silajı dağıtıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü olan BAKAP’ta üretilen mısır silajları, Polatlı’da hibe desteğine başvuruda bulunan 42 yaş altı 43 genç üreticiye Polatlı Belediyesi işbirliğiyle dağıtıldı.

Mamak Belediyesi Aile Merkezlerinde Ücretsiz Eğitim Fırsatları
Yerel Yönetim

Mamak Belediyesi Aile Merkezlerinde Ücretsiz Eğitim Fırsatları

Ankara Mamak Belediyesi Aile Merkezlerinde “Eğitime Destek Atölyeleri”nde çocukların derslerine destek amacıyla başlattığı kurslara devam ediyor. Bu kapsamda 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri ve İngilizce kursları ücretsiz olarak veriliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Büyük alım  Cok sayıda işçu alacak
Yaşam

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Büyük alım Cok sayıda işçu alacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindki ANFA 1.100 peyzaj işçisi alımı yapacağını açıkladı. Muracat bu gün başladı perşembe son gün

04 Mart Denizli su kesintisi! İşte etkilenecek yerler
Kesintiler

04 Mart Denizli su kesintisi! İşte etkilenecek yerler

04 Mart Salı Denizli'de su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin