Oğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan kareler

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur'da Bucak Belediye Oğuzhanspor, Denizlispor'u penaltılarla 6-5 mağlup ederek tur atladı. 90 dakikası golsüz biten maçta Denizlispor'dan Nuri Kozhan kırmızı kart gördü.

Oğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan kareler

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor, konuk ettiği Denizlispor'u normal süresi ve uzatmaları golsüz tamamlanan maçın seri penaltı atışlarında sonucu 6-5 mağlup ederek tur atladı.

Hakemler: İbrahim Güner, Adem Kıyak, Furkan Yıldız, Feyyaz Arıcı

Bucak Belediye Oğuzhanspor: İlyas Mahsuni Cihan, İsmail Odabaşı, Ali Emre Duman, Erden Tomarza, Ömer Kara, Tahir Kurtuluş, Ertan Çolak, Salih Avcı, Soner Ergençay, Sergen Çelik, Yusuf Usta

Denizlispor: Ali Yalçın, Emre Yıldırım, Rıza Mert Pişirici, Kemal Çetinkaya, Melih Kemal Pelen, Süleyman Bozbay, Ahmet Emre Acar Nuri Kozhan, Oğuzhan Sarı, Talha Ateş, Miraç Demir

Penaltılar:

Atanlar: Mehmet İncesu, İsmail Odabaşı, Ertan Çolak, Alper Süren, Soner Ergençay, İlyas Mahsunu Cihan (Bucak Belediye Oğuzhanspor), Mustafa Naza, Hüseyin Haktan Uğurlu, Ali Yalçın, Yusuf Boran Yılmaz, Yaşar Yasin Yumlu (Denizlispor)

Kırmızı Kart: Nuri Kozhan (dk. 80) (Denizlispor)

Sarı kartlar: Sergen Çelik, İsmail Odabaşı, Tahir Kurtuluş, Ertan Çolak (Bucak Belediye Oğuzhanspor), Kemal Çetinkaya, Mahmut Er, Hüseyin Haktan Uğurlu (Denizlispor)

Oğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan karelerOğuzhanspor Denizlispor maçı ne oldu? Türkiye Kupasında kim tur atladı? İşte maçtan kareler

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    SEVDİM
  • 3
    BEĞENDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Oğuzhanspor'un Türkiye Kupasındaki 2. eleme rakibi belli oldu | 2024 Türkiye Kupası Kurası
Spor

Oğuzhanspor'un Türkiye Kupasındaki 2. eleme rakibi belli oldu | 2024 Türkiye Kupası Kurası

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Oğuzhanspor'un Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu rakibi bugün yapılan kura çekimi ile belli oldu. Detaylar için tıklayın!

 Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası maçı sonuçlandı işte tur atlayan takım
Spor

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası maçı sonuçlandı işte tur atlayan takım

Belediyesi Oğuzhanspor ziraat Türkiye kupası mücadelesinde Denizlispor ile karşı karşıya geldi.

Ziraat Türkiye Kupası Bucak Belediyesi Oğuzhanspor  Denizlispor uzatmalarda
Spor

Ziraat Türkiye Kupası Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Denizlispor uzatmalarda

Ziraat Türkiye Kupası Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Denizlispor ikinci yarı 0 : 0 tamamladı uzatmalar oynanıyor....

 ziraat Türkiye kupası Bucak Belediyesi Oğuzhanspor  Denizlispor  ilk yarı sonucu
Spor

ziraat Türkiye kupası Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Denizlispor ilk yarı sonucu

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ziraat Türkiye kupası mücadelesinde Denizlispor ile karşı karşıya geldi.

"Oğuzhanspor için tek yürek" Moral yemeğinde bir araya geldiler
Bölgesel

"Oğuzhanspor için tek yürek" Moral yemeğinde bir araya geldiler

İlçenin gururu Oğuzhanspor’a Yarın oynanacak olan Ziraat Kupası maçı öncesi futbolcular ve teknik heyete moral yemeği verildi.

Oğuzhanspor Ziraat Türkiye Kupasına hazır! Son antrenman tamamlandı
Spor

Oğuzhanspor Ziraat Türkiye Kupasına hazır! Son antrenman tamamlandı

Burdur temsilcisi Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda Denizli Spor’la karşılaşıyor. Teknik Direktör Onur Er ve kaptan Soner Ergençay, sezonu galibiyetle açmayı hedefliyor. Maç yarın 14:30'da!