Isparta

Şarkikaağaç'tan Geldi ,Göltaşta Tır Sürücüsünü öldürdü

önceden alacak-verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Ergün Kaya da kullandığı otomobille tırın yanına park ettikten sonra aracından inerek Ramazan Canlı’ya tabancı ile arkasından ateş açtı. Canlı olay yerinde hayatını kaybederken, Kaya da kaçtı.

Şarkikaağaç'tan Geldi ,Göltaşta Tır Sürücüsünü öldürdü

ISPARTADA CİNAYET

Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Belceğiz nüfusuna kayıtlı olup yurt dışında yaşayan Ergün Kaya (50) aralarında alacak-verecek meselesi olan 55 yaşındaki Ramazan Canlı’yı tabanca ile vurarak öldürdü. Olay sonrası kaçan Kaya, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Olay gece saat 01.00 sıralarında Isparta-Gönen karayolu Göltaş Çimento Fabrikası mevkiinde meydana geldi. Ramazan Canlı, kullandığı tırın kasasındaki brandayı düzeltmek için yol kenarına aracını park etti.

Bu sırada aralarında daha önceden alacak-verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Ergün Kaya da kullandığı otomobille tırın yanına park ettikten sonra aracından inerek Ramazan Canlı’ya tabancı ile arkasından ateş açtı. Canlı olay yerinde hayatını kaybederken, Kaya da kaçtı.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından yapılan müdahalede Canlı’nın hayatını kaybettiği tespit edilirken, cenazesi ise otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Olay sonrası kaçan şüpheli Ergün Kaya ise Isparta-Gelendost karayolunda yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şarkikaağaç ekspres 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: "Türkiye tarımda güçlü bir ülke Isparta'nın Tarımsal Ürün ihracatı artıyor "
Bölgesel

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: "Türkiye tarımda güçlü bir ülke Isparta'nın Tarımsal Ürün ihracatı artıyor "

AK Parti İl Teşkilatı’nın düzenlediği istişare toplantısına katılmak üzere Isparta’ya gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

Eğirdir Elma’dan Sonra Safran Cenneti Oluyor
Bölgesel

Eğirdir Elma’dan Sonra Safran Cenneti Oluyor

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde ilk olarak geçtiğimiz yıllarda Sorkuncak Köyünde yetiştirilmeye başlanan safran Bağacık, Bağıllı, ve Gökçehöyük köylerine de yapılan destek projesi ile dikimleri gerçekleştirildi.

Şehit Piyade Binbaşı Osman Ayan naaşı memleketi Isparta'ya  getirildi Şehidin naaşı uçaktan indirilirken ailesinin feryadı yürekleri dağladı.
Bölgesel

Şehit Piyade Binbaşı Osman Ayan naaşı memleketi Isparta'ya getirildi Şehidin naaşı uçaktan indirilirken ailesinin feryadı yürekleri dağladı.

Pençe 1-2 harekat bölgesine intikal halinde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Binbaşı Osman Ayan’ın naaşı memleketi Isparta’ya getirildi. Şehidin naaşı uçaktan indirilirken ailesinin feryadı yürekleri dağladı.

Antalya  Bucak Isparta  Dereboğazı otobüs kazası  yaralılar var
3. Sayfa

Antalya Bucak Isparta Dereboğazı otobüs kazası yaralılar var

Sondakika Isparta Bucak Antalya Karayolu Dereboğazı yolu Bucak Elsazı köyü yakınlarında yolcu otobüsü devrildi. 13 yolcu yaralandı 

Isparta'da 1 kişi narkotikten yakalandı
Bölgesel

Isparta'da 1 kişi narkotikten yakalandı

Isparta’da jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 50 gram uyuşturucu madde ele geçirilerek, 1 şüpheli tutuklandı.

Gıda zehirlenmesi yaşayan öğrenciler için Valilikten açıklama geldi
Bölgesel

Gıda zehirlenmesi yaşayan öğrenciler için Valilikten açıklama geldi

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde KYK yurdunda kalan öğrencilerin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurması ile ilgili olarak Valilikten açıklama geldi.