Aydın

Tevfik Bey Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İsabeyli Mahallesi Tevfik Bey Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarına başladı.

Tevfik Bey Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarına başladı.

AYDIN (İHA) - Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İsabeyli Mahallesi Tevfik Bey Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarına başladı.

Çalışmalar kapsamında yaklaşık bin 200 metrekare alanda deforme olan eski yol iş makineleri ile kazınarak stabilizasyonu için hazır hale getirildi.

Geçmiş yıllarda yolun yenilenmesi için müracaatta bulunduklarını ancak herhangi bir işlem yapılmadığını ifade eden mahalle sakinleri, taleplerine ivedi şekilde yanıt veren Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik ve ekibine teşekkür etti.

Tevfik Bey Caddesi yenileme faaliyetlerinin hızla tamamlanacağını belirten Başkan Tetik; “Kısa sürede Nazillimizin pek çok noktasında sorunları hızla çözdük. İsabeyli’de bu noktalardan biri. Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında eş zamanlı olarak çalışma gerçekleştiriyor. Temizlik, yol yapım, istinat duvarı inşası, parklarda ot biçme gibi çeşitli kalemlerde işlerimiz rutin olarak yürütülüyor. Tevfik Bey Caddemiz uzun zamandır yenilenmeyi bekliyordu. Bizler de gerekeni yaptık. Nazillimize hayırlı olsun” dedi.

Çalışmalarından dolayı Nazilli Belediyesi’ne teşekkür eden İsabeyli Mahalle Muhtarı Akın Karakuyu; “Altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yolumuzda 6metre genişlik 200 metre uzunluktaki alanda kazıma işlemi yapıldı. Uzun zamandır yenilenmeyi bekleyen bir alandı. Başta Belediye Başkanımız Ertuğrul Tetik’e ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Elazığ’da 10 köy yolu sular altında kaldı
Bölgesel

Elazığ’da 10 köy yolu sular altında kaldı

Elazığ’ın Palu ilçesine bağlı Gökdere köyünde sağanak yağıştan dolayı oluşan selde, 10 köyün kullandığı yol sular altında kaldı.

Burdur-Fethiye karayolunda kaza! Motosiklet otomobile çarptı
3. Sayfa

Burdur-Fethiye karayolunda kaza! Motosiklet otomobile çarptı

Burdur-Fethiye karayolunda meydana gelen kazada, motosikletin otomobile çarpması sonucu iki kişi yaralandı. Yaralılar Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın detayları için tıklayın.

Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bu güzergahtaki yollar trafiğe kapanacak
Bölgesel

Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bu güzergahtaki yollar trafiğe kapanacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Nasuh Akar Mahallesi'nde 4 Eylül’de başlayacak yol çalışmaları kapsamında İnönü Bulvarı ile Çetin Emeç Bulvarı arasında kalan yolları trafiğe kapatıyor.

Niğde'de barajda boğulan baba ve kızı son yolculuğuna uğurlandı
Bölgesel

Niğde'de barajda boğulan baba ve kızı son yolculuğuna uğurlandı

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Bahçeli beldesinde barajda boğularak hayatlarını kaybeden baba ve kızı Bor ilçesindeki cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Zonguldak’ta tomruk yüklü kamyonun yolcu otobüsü ile çarpıştığı kazada  Ölen ve yaralananların isimleri belli oldu
3. Sayfa

Zonguldak’ta tomruk yüklü kamyonun yolcu otobüsü ile çarpıştığı kazada Ölen ve yaralananların isimleri belli oldu

Zonguldak - Karabük karayolu Hatipler köyü mevkiinde Bilal Aşık idaresindeki (36) sevk ve idaresindeki 37 HB 447 plakalı tomruk yüklü kamyonu ile Gökçebey istikametine seyir halindeyken Yenice istikametine seyir halindeki Cevdet Çağlayan (61) idaresindeki 61 S 0870 plakalı Metro Turizme ait Mercedes marka yolcu otobüsüyle çarpıştı.

Bucak'ta bozuk yol tehlike saçıyor
Bölgesel

Bucak'ta bozuk yol tehlike saçıyor

Burdur'un Bucak ilçesindeki TOKİ Kavşağı'nda oluşan yol bozulması, özellikle motosiklet ve araç sürücüleri için büyük bir tehlike oluşturuyor. Vatandaşlar, yetkililerden acil müdahale bekliyor.