Türkiye genelinde uzun süredir beklenen sigara zammı geldi. 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından zam haberleri de gelmeye başladı. Seçimlerin yapılmasının ardından kısa sürede piyasalarda seçimin etkisi görülmeye başlandı.
Gelen sigara zammı, sigara tiryakilerini bir hayli kızdıracak.
Yeni sigara fiyatları şu şekilde:
MARLBORO EDGE 62,00 TL
MARLBORO EDGE Blue /Sky 62,00 TL
MARLBORO TOUCH Blue / Gray/ White 63,00 TL
MARLBORO Red/ Touch 64,00 TL
PARLIAMENT AQUA BLUE SLIMS 67,00 TL
PARLIAMENT 66,00 TL
PARLIAMENT MIDNIGHT BLUE 64,00 TL
MURATTI 62,00 TL
MURATTI BLU 61,00 TL
LARK 61,00 TL
CHESTERFIELD 60,00 TL
L&M 60,00 TL
MARLBORO ROLL 50 80,00 TL
Sarmalık Kıyılmış Tütün
Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Murat Yılmazer, ''Fiyat güncellemesi esnafın sıkıntılarını çözecek durumda değil. Büyükşehir böyle uygun gördü, umarım vatandaş da olumlu karşılar'' dedi.
TESK, berber fiyatlarını güncelledi. Burdur'da berber ücretlerine zam geldi. Burdur’da saç tıraşı ne kadar, kaç TL? Damat tıraşı ve özel hizmetler pazarlığa tabi olacak. Saç kesim, sakal tıraşı ve diğer hizmetlerin yeni fiyatlarını öğrenmek için tıklayın.
Burdur merkezli üç ilde eş zamanlı kaçakçılık operasyonunda 15 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Süper Lig’in 23. haftasında lider Galatasaray, sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Peki Galatasaray Adana Demirspor maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? İşte maçın detayları. # adana demirspor # Adana Demirspor kaçıncı sırada # Galatasaray - Adana Demirspor # Galatasaray - Adana Demirspor maçı ne zaman? # Galatasaray - Adana Demirspor saat kaçta? # Galatasaray haberleri # Hakem Oğuzhan Çakır # Oğuzhan Çakır kimdir? # Süper lig puan durumu
Altınyayla Belediyesi’nde maaşlara %35 oranında zam yapıldı. Başkan Selen Kınalı, işçilerin her zaman yanında olacaklarını belirtti. Detaylar için tıklayın!
2025 yılı memur ve emekli maaş farklarının ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu. Özellikle 1969 TL'lik en düşük emekli maaşı zam farkı için gözler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na çevrildi. Bakan Vedat Işıkhan, emekli sandığı kapsamında aylık alanların zam farklarının hesaplara yatırıldığını duyurdu. Peki, diğer ödeme tarihlerinde durum ne?
Yorumlar (0)