Burdur

Türker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdi

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, İnsuyu Ovası'nda üretim alanlarını gezerek üreticilerle bir araya geldi. Çiftçilerin sorunlarını dinleyen Vali Öksüz, çözüm için ilgili kurumlara talimat verdi.

Türker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdi

VALİ ÖKSÜZ İNSUYU OVASINDA ÜRETİM ALANLARINI İNCELEDİ, ÜRETİCİLER VE TÜCCARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Çatağıl Köyü İnsuyu Ovasındaki üretim alanlarına inceleme ziyaretinde bulunması sonrası Meyve Sebze Alım Merkezinde üreticiler ve tüccarlar ile bir araya geldi.

Vali Öksüz ilk olarak İlimizin en verimli ovaları arasında yer alan İnsuyu Ovası'nda faaliyet gösteren Avcı Tarım firmasına ait serada incelemede bulundu. 30 dekar kapalı alanda biber başta olmak üzere çeşitli türlerde sebze üretimi gerçekleştirilen serada, emekçi kadınlarla birlikte hasada eşlik eden Vali Öksüz, sera sahibi Halil Avcı'dan devam eden sezon, verim ve pazar durumuyla ilgili kapsamlı bilgi aldı.

Vali Öksüz ziyaretinin devamında, kendine has lezzeti ile İlimizin tarımsal marka ürünleri arasında yer alan İnsuyu Fasulyesi ekim alanında incelemede bulundu. Fasulye üretiminde önemli bir kümelenmenin olduğu Çatağıl Köyü İnsuyu bölgesinde, hasat yapan çiftçilerle bir araya gelen Vali Öksüz, bu yılki verim durumu ve satış fiyatı konusunda bilgiler aldı.

Daha sonra Çatağıl Köyü sınırlarında yer alan Meyve Sebze Alım Merkezinde fasulye üreticileri ve tüccarlarla bir araya gelen Vali Öksüz sorun ve talepleri birinci ağızdan dinledi.
Dün Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay tarafından iletilen sorunları yerinde bizzat dinleyeceğini ifade eden Vali Öksüz, bölgede büyük emekle üretim gerçekleştirmeye çalışan çiftçileri bugün ziyaret etti. Talep ve sorunları birinci ağızdan dinleyen Vali Öksüz, çözümüne ilişkin ilgili kurum amirlerine gerekli çalışmanın ivedilikle yapılması talimatını verdi.

Ziyaretlere başta Vali Dr. Türker Öksüz olmak üzere İl Jandarma Komutanı V. Engin Hatipoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Tarım ve Orman Müdür V. Mustafa Akgül, İdare ve Denetim Müdürü Ramazan Şencan, Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay, İl Özel İdaresi birim müdürleri, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü birim müdürleri ve personel katıldı.

Türker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdiTürker Öksüz İnsuyu Ovası'nda üreticilerle buluştu! Üretim alanlarını inceledi, talimatı verdi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Vali Dr. Türker Öksüz,  okullarda öğretmen ve öğrencilerle buluştu
Bölgesel

Vali Dr. Türker Öksüz, okullarda öğretmen ve öğrencilerle buluştu

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve diğer okullara ziyaret gerçekleştirdi. Öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Vali, yeni eğitim öğretim yılı için başarılar diledi.

Burdur Valisi Öksüz: Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir
Bölgesel

Burdur Valisi Öksüz: Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir

Burdur Valisi Türker Öksüz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazilerin vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri övünç madalyaları ve onurumuz olduğunu belirtti.

Vali Öksüz'e , Mevlid-i Nebi haftası ile camiler ve din görevlileri haftası dolayısıyla ziyaret
Bölgesel

Vali Öksüz'e , Mevlid-i Nebi haftası ile camiler ve din görevlileri haftası dolayısıyla ziyaret

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ziyarette bulunan İl Müftüsü Ali Hayri Çelik ve beraberinde yer alan din görevlilerini kabul etti.

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz'ün Mevlit Kandili Mesajı
Bölgesel

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz'ün Mevlit Kandili Mesajı

Burdur Valisi Türker Öksüz, İslam Dininin çağlar üstü ve evrensel mesajını bizlere ulaştıran, insanlığa lütuf, rahmet ve güzel ahlak timsali, âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V)'in dünyayı teşriflerinin yıldönümü olduğunu belirtti.

Burdur'da ilk ders zilini Vali Türker Öksüz çaldı
Bölgesel

Burdur'da ilk ders zilini Vali Türker Öksüz çaldı

Vali Türker Öksüz, 2024-2025 eğitim öğretim yılına Türk Hava Kurumu Ortaokulu'nda ilk ders zilini çalarak start verdi. Programda öğrencilere kitap hediye eden Vali Öksüz, eğitim camiasına başarılar diledi.

Türker Öksüz esnafla bir arada!
Bölgesel

Türker Öksüz esnafla bir arada!

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Oto Tamirciler Sitesi ve Burdur Organize Sanayi Bölgesinde esnafları ziyaret etti. Vali Öksüz, sektör temsilcileriyle sohbet ederek ekonomiye dair önemli değerlendirmelerde bulundu.