Kayseri

Vizyon proje Sahabiye’de çalışmalar devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, vizyon projelerinden olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmaların sürdüğünü, burada Emlak Konut ile iş birliği halinde yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Vizyon proje Sahabiye’de çalışmalar devam ediyor

KAYSERİ (İHA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, vizyon projelerinden olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmaların sürdüğünü, burada Emlak Konut ile iş birliği halinde yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.
Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 1’inci, 2’nci ve 3’üncü uygulama etapları kapsamında çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Sahabiye projemiz, konut, iş yeri, kapalı otopark alanı ve yeşil alan olmak üzere etap etap gelişiyor, güzelleşiyor” dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ iştiraki olan Emlak Konut GYO A.Ş. ile iş birliği halinde yeni projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Sahabiye Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Geriye kalan kısımla ilgili inşallah Emlak Konut ile yapacağımız iş birliği halinde yeni projelerimizi hayata geçirme yönünde irade gösteriyoruz” diye konuştu.
Büyükkılıç, dirençli şehirler oluşturma yönünde gayretlerinin sürdüğünü de ifade ederek, “Çevre Şehirlik Bakanlığımız, Emlak Konut ve TOKİ ile iş birliğimiz halinde Kayseri Büyükşehir Belediyemiz, el ele bu şehrimizde hem dirençli şehirler oluşturma, hem depreme hazırlık anlamında dönüşümleri hızlandırma, gerek ilçelerimiz, gerekse Büyükşehir’imiz olarak bu çalışmaları devam ettiriyoruz. Cenab-ı Allah edasını nasip etsin diye temennide bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

'Anadoludakiler' projesi tanıtımında Burdur'un ürünleri tanıtıldı
Bölgesel

'Anadoludakiler' projesi tanıtımında Burdur'un ürünleri tanıtıldı

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde tanıtılan 'Anadoludakiler' projesi, 81 ilin yöresel ürünlerini sergileyerek yerel kalkınmayı destekliyor. Emine Erdoğan ve Bakan Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Anadolu’nun zengin kültürel mirası ve yerel üretim potansiyeli vurgulandı.

Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!
Bölgesel

Gül ve Lavanta Yolu Projesi'nde Son Durum!

Burdur Valisi Türker Öksüz, köy ziyaretleri kapsamında Ulupınar ve Başmakçı Köylerine ziyarette bulundu. Köy halkı ile bir araya gelen Vali Öksüz, talep ve ihtiyaçları dinledi.

Çevreci Komşu Kart, ağaçları da korur
Bölgesel

Çevreci Komşu Kart, ağaçları da korur

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin geri dönüşüm projesi Çevreci Komşu Kart’la ilçe sakinleri mayıs ayında bin 162 ağacı kesilmekten kurtardı.

Kaş'ta Jandarma ekiplerinden farkındalık projesi
Bölgesel

Kaş'ta Jandarma ekiplerinden farkındalık projesi

Antalya’nın Kaş ilçesinde düğünlerde silah atılmasını önlemek amacıyla “Mutluluğa kurşun sıkma, geleceğini karartma’ projesi başlatıldı.

'Teknolojide Kadının Yükselen Rolü' konferansı
Etkinlik

'Teknolojide Kadının Yükselen Rolü' konferansı

Coşkunöz Eğitim Vakfı, 'XReation of Future' projesi çerçevesinde 'Teknolojide Kadının Yükselen Rolü' konferansı düzenledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: "Bu gurur hepimizin"
Bölgesel

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: "Bu gurur hepimizin"

TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finaline 6 proje ile katılım sağlayan Erzurum; 1 ikincilik, 2 üçüncülük, 2 teşvik ödülü olmak üzere 5 derece elde ederek büyük bir başarıya imza attı.