BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, KDV ve ÖTV indiriminin uzatılmasına teşekkür etti.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, KDV ve ÖTV indirimlerinin üç ay daha uzatılması kararı için teşekkür etti.Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “KDV ve ÖTV indirimleri yerinde ve zamanında alınmış bir kararla gerçekleştirildi. Konut, beyaz eşya, mobilya ve otomotiv sektörlerinde hem tüketiciyi hem de üyelerimizi ilgilendiren indirimler vesilesiyle; bu sürenin uzatılmasını onaylayan Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Dr. Berat Albayrak ile hükümet ve özel sektör arasında koordinasyonu sağlayan TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum. Yapılan vergi indirimleri iç talebi artırarak ekonomiye katkı sağlayacak ve makro ekonomik dengeler açısından da olumlu etkiler oluşturacaktır. Ekonominin çarklarını daha da hızlandırmak ve istihdamı artırmak için 2019’da da var gücümüzle çalışacağız.” dedi.
BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Gölhisar, Çavdır, Yusufça ve Söğüt'teki üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantıları düzenledi. Bölgenin ekonomik kalkınması için adımlar atıldı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Batı Burdur’un ekonomik ve sosyal kalkınmasını hızlandırmak amacıyla önemli bir iş birliği protokolüne imza attı.
Burdur Vergi Dairesi ve BUTSO yetkilileri, vergi kullanımı, OSB katkıları, kayıt dışılıkla mücadele ve bölgesel kalkınma konularında ayrıntılı değerlendirmelerde bulundu.
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde güven, iş birliği ve koordinasyon mesajları verdi. Detaylar haberde.
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Türk Ocağı Burdur Şube Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Himmet BÜKE'nin koordine ettiği programın misafiri oldu.
Altınyayla Belediye Başkanı Selen KINALI, BUTSO Başkanı Yusuf KEYİK'i ziyaret ederek yöresel ürünlerin ticareti, ekonomik işbirlikleri ve Altınyayla'nın katkılarının artırılmasına yönelik görüşmeler yaptı.
Yorumlar (0)