Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da yeni yılın ilk haftası satranç turnuvası düzenlendi

Afyonkarahisar'da, 2024 yılının ilk haftasında yeni yıl satranç turnuvası düzenlendi.

 Afyonkarahisar'da yeni yılın ilk haftası satranç turnuvası düzenlendi

Afyonkarahisar'da, 2024 yılının ilk haftasında yeni yıl satranç turnuvası düzenlendi. Turnuva, 8 yaş ve altı, 12 yaş ve altı ile açık olmak üzere üç kategoride yapıldı.
8 yaş ve altı kategorisinde, Eskişehirli sporcu Elif Güven birinci oldu. Afyonkarahisarlı Emirhan Karakaya ikinci, Abdülhamid Otaş üçüncü, Ege Kol dördüncü ve Ömer Yasin Kadayıfçılar beşinci oldu.
12 yaş ve altı kategorisinde, Afyonkarahisarlı sporcu İhsan Mete Şentürk birinci oldu. Eskişehirli Arel Yeşilçay ikinci, Yiğit Hayyar üçüncü, Eren Sert dördüncü ve İzmirli Çağan Atlas Karaveli beşinci oldu.
Açık kategoride, Trabzonlu sporcu Taha Ramazan Uysal birinci oldu. Afyonkarahisarlı Mustafa İsmet Oruç ikinci, Asil Beki üçüncü, Kütahyalı Kazım Bahadır Kaçar dördüncü ve Afyonkarahisarlı Hasan Hüseyin Tat beşinci oldu.
Turnuvaya, Afyonkarahisar, Eskişehir, İzmir ve Kütahya'dan toplam 50 sporcu katıldı. Turnuva, büyük çekişmeye sahne oldu.
Dereceye giren sporculara, ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından verildi. Sporcular, turnuva sonunda düzenlenen törende ödüllerini aldılar.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da satranç turnuvası! İl birinciliği müsabakaları tamamlandı İşte dereceler
Spor

Burdur'da satranç turnuvası! İl birinciliği müsabakaları tamamlandı İşte dereceler

Burdur'da düzenlenen 2025 Yılı Satranç Türkiye Kupası İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Gülce Buğlem Göcen birinci oldu. Detaylar için tıklayın.

Pir Sultan Abdal anısına satranç turnuvası Şampiyonlar ödüllerini aldı
Bölgesel

Pir Sultan Abdal anısına satranç turnuvası Şampiyonlar ödüllerini aldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle Pir Sultan Abdal Anma Satranç Turnuvası düzenlendi. Dereceye giren satrançseverlere ödülleri verildi.

Bucak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Başlıyor
Bölgesel

Bucak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Başlıyor

Bucak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, tüm halka açık ve ücretsiz bir satranç turnuvası düzenleniyor. Katılım için lisans gerekmeden, ödüllü turnuvada yer almak isteyenler Bucak Gençlik Merkezi’nde buluşuyor.

Burdur Bahçeşehir Koleji'nden ödüllü satranç turnuvası
Bölgesel

Burdur Bahçeşehir Koleji'nden ödüllü satranç turnuvası

Bahçeşehir Koleji, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel ödüllü satranç turnuvası düzenliyor! Anaokulu ve ilkokul öğrencileri için toplam 18.000 TL ödül dağıtılacak.

Denizli'de ELO Satranç Turnuvası tamamlandı
Yaşam

Denizli'de ELO Satranç Turnuvası tamamlandı

Denizli’de Çameli Belediyesi tarafından düzenlenen ELO Satranç Turnuvasında dereceye giren sporculara ödül ve kupaları takdim edildi.

Denizli'de ELO Satranç Turnuvası başladı
Yaşam

Denizli'de ELO Satranç Turnuvası başladı

Çameli Belediyesi, Çameli Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu ile iş birliğinde düzenlenen Çameli Belediyesi ELO Satranç Turnuvası bugün başladı.