Milletvekili Mustafa Oğuz müjdeyi verdi! Kasım Ayında tamamlanacak

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Bebek ve Çocuk Kütüphanesi projesinin Kasım ayında tamamlanacağını açıkladı. Çocukların eğitim ve eğlence merkezi olacak bu yeni kütüphane, okuma alışkanlığı kazandıracak.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Bebek ve Çocuk Kütüphanesi projesinin müjdesini verdi. Bucak Halk Kütüphanesi içerisinde yapılacak olan bu özel alan, çocukların gelişimine katkı sağlayacak birçok eğitici etkinlikle dolu olacak.

Çocukların Eğitim Merkezi

Mustafa Oğuz, açıklamasında, “Bebek ve Çocuk Kütüphanesi, Kasım ayı içinde tamamlanıp halkımızın hizmetine sunulacak. Bu proje, çocuklarımızın erken yaşta okuma alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olacak ve eğitici aktivitelerle gelişimlerine katkı sağlayacak” dedi.

Bucak’a Yeni Bir Eğitim Merkezi

Yeni kütüphane, bebeklerden çocuklara kadar geniş bir yaş grubuna hitap edecek. Milletvekili Mustafa Oğuz, “Kütüphanemizin Bucaklı hemşehrilerimiz ve çocuklarımız için güzel bir eğitim ve eğlence merkezi olmasını diliyorum. Proje, ilçemiz için büyük bir kazanç olacak,” diye ekledi.

Mustafa OğuzBebek ve Çocuk KütüphanesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.