Tefenni Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tamamlanıyor

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin tamamlanma süreci hakkında bilgi verdi. Dış cephe kaplaması biten kooperatifte, bahçe düzenlemesi ve kaldırım çalışmaları başlıyor.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin tamamlanma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Alagöz, kooperatifin dış cephe kaplamasının tamamlandığını ve bahçe düzenlemesi ile kaldırım çalışmalarına başlandığını belirtti.

Başkan Alagöz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Tarımsal Kalkınma Kooperatifinde sona gelindi. Bugün itibariyle kooperatifimizin dış cephe kaplaması tamamlanmış, ardından bahçe düzenlemesi ve kaldırım çalışmalarına başlanmıştır. Önümüzdeki haftalarda 9 ayrı projemiz ile birlikte açılışını yapacak olduğumuz Tefenni Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizin halkımıza, Tefenni'mize, vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, saygılarımı sunuyorum."

Başkan Alagöz, kooperatifin tamamlanmasıyla birlikte Tefenni halkına ve bölgeye önemli katkılar sağlanacağını vurguladı. Açılışı yapılacak olan diğer projelerle birlikte bölgenin tarımsal potansiyelinin artırılması ve ekonomik kalkınmasının desteklenmesi hedefleniyor.

Tefenni Tarımsal Kalkınma KooperatifiÜmit AlagözTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.