Antalya

Antalya'da scooter faciası iki liseliyi hayattan kopardı

Antalya’da scooter ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada scooter üzerinde bulunan lise öğrencisi iki genç hayatını kaybetti.

Antalya'da scooter faciası iki liseliyi hayattan kopardı

Antalya’da scooter ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada scooter üzerinde bulunan lise öğrencisi iki genç hayatını kaybetti. İki lise öğrencisinin üniversite sınavına hazırlanmak için dershaneye gittikleri ve ders bitiminde yemek yedikten sonra eve giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi.
Kaza, gece saatlerinde Muratpaşa ilçesi Portakal Çiçeği Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mahmut Yağız Balcı’nın kullandığı scootera yolun karşına geçtiği sırada C.G. kontrolündeki 07 BBS 63 plakalı otomobil çarptı. Kazada scooterda bulunan 2 lise öğrencisi çarpmanın etkisiyle fırladı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Mahmut Yağız Balçı’yı ve arkadaşı Ada Kayahan’ı ambulans ile en yakındaki iki ayrı özel hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen iki lise öğrencisi de kurtarılamadı.

Arkadaşını evine bırakmaya gidiyormuş

Kazada hayatını kaybeden Mahmut Yağız Balcı’nın lise son sınıf öğrencisi olduğu, ilk ve ortaokul arkadaşı Ada Kayahan ile dershaneden çıktıktan sonra buluşup yemek yedikleri ve ardından Balcı’nın arkadaşını evine bırakmaya giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kazanın ardından otomobil sürücüsü gözaltına alındı. İki gencin cenazeleri ise hastanedeki işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Antalya'da scooter faciası iki liseliyi hayattan kopardıAntalya'da scooter faciası iki liseliyi hayattan kopardıAntalya'da scooter faciası iki liseliyi hayattan kopardıAntalya'da scooter faciası iki liseliyi hayattan kopardıAntalya'da scooter faciası iki liseliyi hayattan kopardıAntalya'da scooter faciası iki liseliyi hayattan kopardıAntalya'da scooter faciası iki liseliyi hayattan kopardı

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'daki scooter faciasında aileler en ağır cezayı talep etti
3. Sayfa

Antalya'daki scooter faciasında aileler en ağır cezayı talep etti

Antalya'da, elektrikli scooter kullanan iki lise öğrencisine otomobille çarparak ölümlerine neden olan sürücünün tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Manavgat'ta ticari taksiye çarpan scooter sürücüsü yaralandı
3. Sayfa

Manavgat'ta ticari taksiye çarpan scooter sürücüsü yaralandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde elektrikli scooterun ticari taksiye yandan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında scooter sürücüsü yaralandı. Devamı haberimizde...

Antalya'da scooter kazası; 2 yaralı
3. Sayfa

Antalya'da scooter kazası; 2 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Motosiklet ile scooterın çarpıştı, 2 kişi yaralandı.

Antalya'daki scooter faciasında sürücüye indirimsiz ceza
3. Sayfa

Antalya'daki scooter faciasında sürücüye indirimsiz ceza

Antalya'da, elektrikli scooter kullanan iki öğrenciye çarparak ölümlerine neden olan sürücüye, daha önceki eylemleri de göz önüne alınarak indirimsiz 8 yıl 4 ay 24 gün hapis cezası verildi.

Antalya'da öğle izninde alışverişe çıkan gence otomobil çarptı
3. Sayfa

Antalya'da öğle izninde alışverişe çıkan gence otomobil çarptı

Antalya’da öğle izninde marketten alışveriş yapmak için karşıya geçen büyükşehir belediyesi çalışanı Gürkan Gençer (25), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Konyaaltı 23 Nisan'a Hazır
Yaşam

Konyaaltı 23 Nisan'a Hazır

Konyaaltı Belediyesi, bu yıl 104’üncü yılı kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, HayatPark’ta gün boyu sürecek kutlamalara çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşları davet etti.