Tefenni Belediye Spor Kick Boks Takımı 22-29 Ocak Tarihlerinde Şanlıurfa'da Yapılacak Olan Türkiye Şampiyonası için Yola Çıktı.
Geçtiğimiz günlerde Tefenni Belediye Spor ismi ile Profesyonel Kick Boks Takımı oluşturulduğunu duyuran Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 22-29 Ocak tarihlerini kapsayan 9 gün sürecek Türkiye Şampiyonası için sporcu kardeşlerimizi uğurladı. 19 Sporcumuzun mücadele edeceği Şampiyona için Kulüp Kafilesinde Antrenörler İsa KARATAY, Büşra CEYLAN ve Kick Boks Burdur İl Temsilcisi Deniz SÖGÜ KOÇ yer aldı.
Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada "Tüm sporcularımıza başarılar diliyor, İlçemizi en iyi şekilde temsil edecekleri inancımla kendilerine ve hocalarımıza da kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı. Başkan Alagöz'ün pazar günü yapılacak Bucak Belediye Oğuzhanspor maçı sonrası kendisinin de Şanlıurfa'ya giderek şampiyonayı yerinde takip edeceği edindiğimiz bilgiler arasında.
Başkan Ümit Alagöz, Tefenni Belediye Spor ismini sporun her dalında ve ulusal arenada başarı ile temsil etmek için Antrenör İsa Karatay ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.
Süper Lig'de oynanan bazı müsabakalarda 'hükümet istifa' sloganı sonrasında Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz açıklamada bulundu.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, önümüzdeki günlerde Göktürk Camii Projesinin yapımına başlanacağını duyurdu.
Meydana gelen depremlerin ardından bölgeye destek gönderen Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, bölgede acil ilaç ihtiyacı olduğunu ve bölgeye yardım göndereceklerini duyurdu.
Başkan Ümit Alagöz, Tefenni'de ilk olarak 3 km'lik ulaşım yolunun düzenlenmesinin, yenilenmesinin, yürüyüş ve bisiklet yolu yapım çalışmalarının başladığını duyurdu.
Burdur'un Tefenni ilçesinde, kentte bulunan 2500 dekarlık mera alanı belediyeye tahsis edildi.