Taceddin Akbaş

Amerika Birleşik (terör) Devletleri Filistin'i yıkıp Gazze'yi yakıyorlar!

Taceddin Akbaş'ın 'Amerika Birleşik (terör) Devletleri Filistin'i yıkıp Gazze'yi yakıyorlar!' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

AMERİKA BİRLEŞİK (terör) DEVLETLERİ FİLİSTİN’İ YIKIP GAZZE’Yİ YAKIYORLAR!

Sağır Sultanların dahî duyduğu, âmâların bile gördüğü bir İsrail katliamını, bırakın diğer mekânları Gazze Hastanesinde yaşanan vahşeti duymayan, duysa bile bir İsnail’in lehine kıvıran iri ip iri bir AMERİKA BİRLEŞİK (terör) Devletleri, yani kendisini dünyanın jandarması yerine koyan Amerika Birleşik Devletleri ile Avrupa Birliği (AB) gibi bir örgüt oluşturan yine Amerika, Kanada, İngiltere, İzlanda, Fransa, Hollanda, Yunanistan, Almanya, Belçika, Danimarka, Lüksemburg, Norveç ve Portekiz ve diğer ülkeler; 15 gündür Gazze’de başta hastaneler olmak üzere şehrin genelini ateşe veren Siyonist İsrail’e ses çıkarmadıkları gibi, kayıtsız şartsız bir şekilde destek veriyorlar! Ki, İsrail’in Gazze’ye bir hafta da attığı bomba sayısı veya miktarı, Amerika’nın Afganistan’a bir yılda attığı bombaya eş değer imiş..!

Savunmasız sivilleri, sabî-günâhsız çocukları, tıp doktorlarını sağlık görevlilerini hastanelerde ve hastalarla birlikte ve camilerde ibadet eden Müslümanları planlı programlı ve acımasız bir şekilde vuran, hunharca öldüren kâtil ve Siyonist İsrail askerleri ve onların destekçileri ile Emperyalist Haçlı sivilleri utanmadan sıkılmadan ‘biz önce uyarmıştık’ diyorlar! Ve İsrail, ‘biz vurmadık Hamas ya da Hizbullah vurdu…’ dediği Gazze El Ehli Hastanesi Başhekimini bir gün önce arayarak ‘boşaltın…’ demiş, dolayısıyla da suçu kabullenmiş aslında! Amma velâkin, öldürmeyi iyi bilen İsrailli Siyonistler yaptıklarını inkâr ederken bile yalanlarını ortaya çıkarıyorlar!

İSRAİL GAZZE DE YASAK SİLÂHLARI DA KULLANIYOR ANCAK KİMSE BU VAHŞETİ ENGELLEMEYEMİYOR!!!

İsrail, 1980 yılında imzalanan ‘konvansiyonel silahlar anlaşmasına göre’ kesin kes yasak olan silahları dahî kullanmaktan çekinmiyor ama, Türkiye hariç hiçbir ülkeden ses çıkmıyor, çıksa bile cılız çıkıyor. Bunu bilen İsrail de şımardıkça şımarıyor, vurdukça buruyor, öldürdükçe öldürüyor ama aslında birçoğunu ya şehid ya da gâzî yapıyor. Ve o şehidlerin kanları ve gâzîlerin yaraları tüm Siyonistleri ve onların destekçilerini Cehennemlerinin yakıtı hâline getirecektir! Çünkü İlâhî Adâletin tecellisi böyledir!

GÜYRİMÜSLİM DEVLET ve MİLLETLER İSRAİL’İ DESTEKLİYOR MÜSLÜMAN ÜLKE VE HALKLAR İSE OLANLARI SEYİR EDİYOR ANTONY BİLİNKEN ABD’NİN DIŞİŞLERİ BAKANI OLDUĞU GİBİ AYNI ZAMANDA SİYONİST BİR YAHUDİ ve İSRAİL DOSTU İMİŞ

Bazılarımızın bizzat yaşadığı, bir çoğumuzun ise bildiği, gördüğü ya da duyduğu gibi, adına ‘Uluslararası toplum denen güruh’ demek Amerika, Amerika demek eşittir İsrail demektir. Ve yıllardır Filistin’i, Kudüs’ü ve Gazze’yi kan gölüne çeviren de yine İsrail’dir! Batı kültürü denen medeniyet te tamamen Siyonistlerden yanadır. Çünkü Amerika da ve Avrupa gibi ülkeler İsrail’in saldırılarına karşı çıkmak şöyle dursun, Gazze Hastanesi’ne yaptığı bombalı saldırıyı kınamak ya da protesto etmek isteyenlere bile müsaade etmiyor, izin vermiyor ve ısrarlı olan eylemcileri de biber gazı kullanarak dağıtıyor! Ki, Emperyalist Amerika’nın dışişleri bakanı olan Antony Bilinken İsrail’e gidiyor ve ‘İsrail’in onca zulmünü, katliamını ve soykırımını desteklediğini dosta düşmana ilan ediyor! Çünkü, ‘’Ben buraya sadece ABD Dışişleri Bakanı olarak değil bir Yahudi olarak geldim…” diyor!

Ve İsrail’in asker ve polisleri; Filistinli, Kudüslü ve Gazzeli Müslümanların, kendi vatan toprakları içinde bulunan ve ilk kıbleleri olan Mescid-i Aksa’ya gidip Cuma namazlarını kılmalarına dahî izin vermiyor maalesef…

HAMAS MAMAS.. BAHANE, İSRAİL’LİLERİN FİLİSTİN VE GAZZE DEKİ KEYİFLERİ ŞAHANE

İçimizden bazı iyi niyetli insanlar veya gâvur sevici kişiler 75-80 yıl önce İsrailli Yahudilere toprak satan Filistinlileri ve bu kapıyı açan yöneticileri suçladıkları gibi, İsrail’in Gazze’ye başlattığı saldırıların müsebbibi olarak da Hamas’ı görüyor ve Hamas’ı suçluyorlar. Oysa Hamas mamas bahane, İsrail’in Filistin’deki ve Gazze’deki keyfi şahane! Çünkü, Kıbrıs ta, Bosna Hersek’de/Saraybosna’da ve benzer Ülkeler de Hamas mı vardı ki de gâvurlar buralarda birçok Müslümanı katlettiler!

Velhâsıl-ı kelâm; kardeş ülke Filistin halkı, yıllardır sırtını Emperyalist Amerika’ya, kıçını da materyalist-kapitalist/Avrupa’ya dayayan ve Müslümanları da birbirine düşüren Siyonist İsrail’in zulmü altında inim inim inliyor! Ancak bir iki ülke hariç güya uygar dünya bu zulmü sadece seyrediyor, sözde çağdaş dünya da destekliyor. Daha da beteri İsrail’in zulmünü Hamas’ın varlığına bağlıyor… Oysa Siyonistlerin ilk hedefleri 75 yıldır işgal ettikleri Filistin toprakları, sonraki hedefleri de diğer İslam Ülkeleri, hattâ Siyonist olmayan gayrimüslim ülkelerdir… Çünkü, onlar Siyonist ya da anadan ve babadan Yahudi olmayan tüm insanları yok etmek, güya Tanrıyı kızdırmak ve kıyameti kopartmak… O nedenle ben bu günlük ‘Cenab-ı Hakk encâmımızı hayreylesin..!’ demekle yetiniyor, herkese ‘terörsüz ve kavgasız dövüşsüz’ saygılar sunuyorum.

İÇİMİZDEKİ BEYİNSİZLERİN İŞLEDİKLERİ YÜZÜNDEN
BİZİ HELÂK EDECEK MİSİN ALLAHIM? BU İŞ SENİN
İMTİHANINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR; ONUNLA
DİLEDİĞİNİ SAPTIRIR, DİLEDİĞİNİ DE DOĞRU YOLA
İLETİRSİN. SEN BİZİM VELÎMİZSİN, O NEDENLE SEN
BİZİ BAĞIŞLA VE BİZLERE ACI! SEN BAĞIŞLAYICISIN!
Âraf Sûresi, âyet 155
DOMUZ DERİSİNDEN POST, GÂVURDAN DOST OLMAZ!
Atasözü

 

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

01
MAYIS

2024

Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!

Taceddin Akbaş'ın 'Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!' adlı köşe yazısı Devamı

30
NİSAN

2024

Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı

Taceddin Akbaş'ın 'Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü

Taceddin Akbaş'ın 'Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü' adlı köşe yazısı Devamı

27
NİSAN

2024

Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun' adlı köşe yazısı Devamı

25
NİSAN

2024

ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!

Taceddin Akbaş'ın 'ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!' adlı köşe yazısı... Devamı

25
NİSAN

2024

'Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun

Taceddin Akbaş'ın ''Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı

Taceddin Akbaş'ın 'Temel ihtiyaç mallarından KDV alınmamalı' adlı köşe yazısı Devamı

23
NİSAN

2024

Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Günü' adlı köşe yazısı Devamı

22
NİSAN

2024

'Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!

Taceddin Akbaş'ın ''Duyduk duymadık' demeyin ve bugünün 'Dünya Günü' olduğunu unutmayın!!' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

Ahed Tamimi Hapisten çıkacak mı? Filistinli Cesur Kız Ahed Tamimi serbest kalabilir
Yaşam

Ahed Tamimi Hapisten çıkacak mı? Filistinli Cesur Kız Ahed Tamimi serbest kalabilir

Filistinli aktivist Ahed Tamimi'nin hikayesi: İsrail askerlerine kafa tutuşu, tutuklanması ve serbest bırakılması. Ahed Tamimi'nin direnişi ve Filistin davasındaki simgesel rolü.

Bucak İmam Hatip Lisesi öğrencileri Filistin için seferber oldu
Bölgesel

Bucak İmam Hatip Lisesi öğrencileri Filistin için seferber oldu

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Filistin'de yaşananlara kayıtsız kalmayarak harçlıklarını bağışladı. Kampanyaya öğrenci, öğretmen ve personel de destek verdi.

Bakan Tunç Filistin'de şahit olanların sayısını paylaştı
Yaşam

Bakan Tunç Filistin'de şahit olanların sayısını paylaştı

Hükümlü ve tutukluların ürettikleri ürünlerin sergileneceği İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı açılışına katılan Adalet Bakanı Tunç gündeme daire açıklamalarda bulunarak, “Gazze’de bir insanlık suçu işleniyor. 11 binden fazla Filistinli kardeşimiz şehit edildi. Bunun yüzde 80’e yakını kadın ve çocuklardan oluşuyor“ dedi.

Burdur MAKÜ'de Filistin konferansı
Etkinlik

Burdur MAKÜ'de Filistin konferansı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi rektörlüğü tarafından düzenlenen konferansta, Filistin meselesi ele alındı.

Burdur Kemer'de Filistinli kardeşlerimiz için hayır çarşısı
Bölgesel

Burdur Kemer'de Filistinli kardeşlerimiz için hayır çarşısı

Burdur'un Kemer ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Filistinli vatandaşların yararına "hayır çarşısı" düzenlendi. Kermes, ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Çavdır halkı Filistin'e destek için seferber oldu
Etkinlik

Çavdır halkı Filistin'e destek için seferber oldu

Burdur'un Çavdır ilçesinde, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki olarak düzenlenen hayır çarşısına ilçe sakinleri ve esnaflar yoğun ilgi gösterdi.